RFID pénztárca

Önnek is a biztonság a legfontosabb, ha az értékeiről van szó? Szeretne hatékonyan védekezni a digitális adatlopás ellen?

A hagyományos pénztárcával rendelkező emberek gyakran nem is sejtik, mennyire könnyen válhatnak lopás áldozataivá. Biztosan Önnel is előfordult már, hogy a bankkártyáját nem vette ki az irattartójából vagy pénztárcájából használat előtt, csupán odaérintette a terminálhoz, amely természetesen elfogadta a kártyát. Sokan egy helyen tartják az összes iratukat, bankkártyáikat, melyeket bizonyos hatótávolságon belül le lehet olvasni egy arra megfelelő leolvasóval. Elég egy óvatlan pillanat, amikor nem figyel a tárcájára, és máris megtörtént a baj: valaki illetéktelenül jutott az adatai (vagy akár a pénze) birtokába.

Nem hallott még az RFID-ről?

Az RFID az angol Radio Frequency IDentification szóösszetétel rövidítése, amely magyarul rádiófrekvenciás azonosítást jelent. Ezt a technológiát az automatikus azonosításhoz és adatközléshez fejlesztették ki: RFID technológiát építenek be az azonosítani kívánt tárgyba, ami legtöbb esetben a bankkártyánk, a telefonunk, különböző beléptető kártyáink vagy a személyi igazolványunk lehet, de még a kutyák azonosításához szükséges chip is ezzel a technológiával készült. A tárolt adatok ezután leolvashatóvá válnak egy arra alkalmas olvasó segítségével, például bankkártya esetén egy terminállal. Ha a kezébe veszi PayPass-szal rendelkező bankkártyáját, láthatja is az RFID piktogramot.

Védekezzen a digitális zsebtolvajok ellen!

RFID pénztárcáink különlegessége, hogy adatblokkoló fólia kerül beépítésre a pénztárca külső fedelébe, így kiküszöbölve az adatlopás lehetőségét és tökéletesen biztonságossá téve a pénztárca használatát. Ez egy újdonságnak számító technológia, amely segítségével többé nem kell attól tartania, hogy a zsebében tartott pénztárca túl közel kerül egy leolvasó készülékhez és veszélybe kerülnek az adatai.

Prémium minőség

Adatblokkoló fóliával ellátott pénztárcáink és irattartóink prémium kategóriájú, valódi selyemfényű marhabőrből készült exkluzív termékek. Találhat közöttük Corvo Bianco, La Scala és GREEN DEED márkajelzéssel ellátott darabokat is, melyek mind stílusukban, mind formájukban különböznek, így biztosan megtalálja köztük az Önhöz igazán illő darabot. Irattartóból is rendkívül sokfélét kínálunk, hiszen a kártyái szorulnak a legnagyobb védelemre. GREEN DEED márkájú pénztárcáink egyedi grafikával vannak ellátva, hogy a választott darabot mindig a sajátjának érezze.

Rendeljen RFID pénztárcát, melyet most igényes díszdobozba csomagolva szállítunk ki Önnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1