1–30 termék, összesen 421 db

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  • 46
  • 348
  • 27

Egyedi ajándék, és tartós használati eszköz!

Motívumos, prémium kategóriájú férfi bőr pénztárca termékeink, igazán egyedi mintás külsővel a tőlünk megszokott minőségi gyártással készülnek.

Egyik legkedveltebb termékkategória, az itt található természetes bőrből készült pénztárcák mindegyike népszerű vásárlóink körében. Ezek a kedvelt pénztárca modellek tizenhárom alkategóriába vannak rendezve, attól függően, hogy mely motívumok találhatók meg a pénztárcák fedelének a felületén. Ezt a kategóriát a GreenDeed termékcsaládon belül hoztuk létre, vevőink ezt a márkát talán ezeken az igényes pénztárcákon keresztül ismerik legjobban.


Prémium, valódi minőségi bőr alapanyagból gyártott női és férfi pénztárca termékeket kínálunk vásárlóink számára

Ehhez a termékkategóriához használjuk az egyik legkiválóbb minőségű, drága kategóriájú natúr kikészítésű marha bőrünket. Ezt a bőrt kimondottan a GreenDeed termékcsalád részére fejlesztették ki figyelembe véve igényünket, amely egy sportos jellegű bőrre vonatkozott, mivel ezen termékeink vásárlói, használói a különböző sportok, és a természet szerelmesei.

Először csak barna színben lettek ezek a pénztárcák gyártva, majd később készültek ugyanebből a bőrből fekete színben további modellek.

A termékek csomagolása továbbra is a megszokott és sokak által megismert GreenDeed díszdobozba történik, a pénztárcák belsejének kártyázása a doboz színével megegyező natúr színű.

Ezen a termékkategórián belül az alábbi alkategóriákat hoztuk létre:

A mintás férfi bőr pénztárca termékkategórián belül az új motívumok tervezése folyamatos volt, először a vadász pénztárcákat terveztük meg, később került sorra a horgász pénztárca modellek megtervezése. Az újabb motívumok tervezése, kifejlesztése folyamatos volt, jelenleg is gondolkozunk új termék alkategóriák bevezetésén. Ezeket a különböző típusú motívumos termékeket férfi pénztárca és irattartó pénztárca modellekből állítottuk össze.

Nem csak kívül egyedi, de belső kialakításukat és funkcióit tekintve is egyedülálló bőr pénztárca modelleket kínálunk

Ezek a természetes férfi bőr pénztárca modellek hagyományos elrendezésűek, a pénztárcák belsejében megtalálható két darab papírpénztartó rekesz, egy vagy két darab oldalra kihajtható kártya és irattartó átkapcsolóval, vagy anélkül. A pénztárca belsejének jobb oldalában helyezkedik el az aprópénztartó, melynek fedele egy belső patenttal biztonságosan zárható.

Több modellünknél ezen kívül a pénztárca belsejének közepében egy cipzárral zárható zseb is található. Az aprópénztartó fedele alatt helyezkedik el a Hand Made logó, mivel ezeknek a kitűnő minőségű pénztárcáknak a gyártása nagyrészt kézzel történik, egyedül a varrás készül varrógéppel. Szintén a pénztárca belsejébe van belenyomva a bőr szimbólum, amelybe a Vera Pelle felirat található. Ez a nemzetközi védjegy logó reprezentálja, hogy a pénztárca valódi bőrből készült.

Ezeket a pénztárcákat minden esetben a GreenDeed márkájú termékeink számára tervezett díszdobozba csomagoljuk. Nagyon sok megrendelőnk a férjének, gyermekeinek, szeretteinek vásárolja ezeket a pénztárcákat. Ezért örülünk, hogy ezen termékeinket egy stílusos, a márka imázsára jellemző szép díszdobozba tudjuk szállítani.

421