Mind a(z) 8 találat megjelenítése

Márka

Akciós

Díszdoboz

A női táska kategóriába nagyon sok típusú táska tartozik, ezek közül a női bőr táskákról és az alkalmi táskákról szeretnék írni ebben a cikkben.

Női bőr táskák:

Feloszthatjuk ezeket az alapanyaguk típusa szerint:

Olvasson róla bővebben
  • A női bőr táskák nagy része marhabőrből készül. A nagyarányú bőrgyártás sajnos gyakorlatilag megszűnt, mivel a rendszerváltást követően a magyarországi cipőgyártás befejeződött, így a magyarországi bőrgyárak termelésére sem volt már igény. Az a néhány megmaradt bőrdíszműárut gyártó cég pedig a nemzetközi piacról, többnyire Magyarországon bőr importtal foglalkozó cégektől vásárolják meg a táskagyártáshoz szükséges bőrt. Mi jelenleg a női bőr táskáinkat olaszországi importból szerezzük be, minden általunk forgalmazott táska Olaszországban gyártott bőrből készül. A vastagabb kikészítésű növényi cserzésű merevebb tartású bőrből fekete, barna, piros színekben gyártatunk Olaszországban női bőr táskát, amelyek mind saját tervezésűek, igazodva a magyar piaci igényekhez. Ezek kis, közepes, és nagyméretű bőr táskák köztük olyan nagyobb méretű modell is megtalálható, amelyben A4-es méretű dossziék is elhelyezhetőek. Egyik legfontosabb tulajdonsága ezeknek a bőr táskáknak, nem kell megkérdezzük az eladót, hogy bőr vagy műbőr táska. Avatatlan szemlélő számára is egyértelmű, hogy bőr ezeknek a táskáknak az anyaga, szakemberek számára pedig látszik, hogy ez a bőr a Toszkán régió valamelyik bőrgyárában készült.
  • A másik Olaszországból származó bőr táska család a szintén vastag, de puha kikészítésű marhabőrből készült Cavalieri női bőr táska kollekció, amely elsődlegesen az Olasz piacra készült. Ezek közül javarészt azokat a modelleket árusítjuk, amelyek nem csak az Olaszországban jellemző rövidebb vállpánttal vannak szerelve, hanem a táskák belsejében található egy hosszabb vállpánt is, amely alternatív módon felcserélhető a táskákban lévő fém kellékek segítségével, avagy eleve valamivel hosszabb vállpánttal vagy vállpántokkal rendelkeznek, mint az átlagos olasz táskák. Ezeknek a táskáknak a többsége bicolor színű, ízlésesen kombinál a fekete – bézs, fekete – barna, piros – fekete, vagy egyéb más színeket, de természetesen árusítunk egyszínű női bőr táskákat is ebből a termékcsaládból.

Tekintse meg további pénztárcakínálatunkat a pénztárca webáruházban, ahol széles választékban és prémium minőségben válogathat többezer termék közül!

8