Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  •  (4)
  •  (4)

Színválasztó

  •  (4)
  •  (4)

Traktor mintás pénztárca

Egy újabb egyedi, prémium kategóriás kollekció a GreenDeed minőségi kínálatából ez a barna színben gyártott traktoros férfi bőr pénztárca család.

Magyarország a Kárpát-medence középső részén helyezkedik el. Területe az összes Kárpát-medencei terület 28%-át teszi ki. Az ország éghajlata mérsékelten kontinentális. Bár a csapadék viszonyok kedvezőtlenebbek a tőlünk nyugatabbra fekvő országokhoz képest, és gyakoriak az aszályos időszakok, a napsugárzás évi eloszlása nagyon kedvező. A gabona és az olajos magvak, valamint a gyümölcs és szőlőtermesztés számára.

Az 1989-es rendszerváltást követően a magyar mezőgazdaság tulajdonosi szerkezete megváltozott, sok magántulajdonban levő kis és közepes mezőgazdasági vállalkozás jött létre.

Köszönhetően az utóbbi közel két évtizedes gép beszerzési támogatásnak, ezekben a gazdaságokban rohamtempóban cserélődtek ki a régi munkagépek, traktorok. A traktor a mezőgazdaság egyik alap munkagépe, egyaránt használják a föld megműveléséhez és a szállításhoz is.


Prémium kategóriába tartozó minőségi bőr férfi pénztárca modellek a GreenDeed márkacsaládtól

Ezeket a traktor mintás, barna színben gyártott férfi bőr pénztárca modelleket a legjobb minőségű marha bőrből készítettük.

Ezek a modellek a GreenDeed termékcsalád szerves részét képezik, amely márkaértékét tekintve, valamint a GreenDeed természetes férfi bőr pénztárcák bőr és munkaminőségét tekintve is Magyarország vezető pénztárca márkáihoz tartozik.

Megrendelőink számára négy modellt gyártottunk a traktoros pénztárca családból, melyek közül egy külső átkapcsoló pánt nélküli.

Mindegyik pénztárcánkat barna színű vintage típusú bőrből készítettük, a pénztárcák fedelén szerepel a traktor grafikai benyomata, valamint a GreenDeed márka logó benyomata.

A pénztárcák fedelét minden esetben egy kicsit vastagabb, sárgásbarna színű bőrvarró cérnával tűztük körbe, ami mára a GreenDeed vintage típusú férfi pénztárcák meghatározó jellemzője lett.

Minden traktoros férfi biztonságos bőr pénztárcánk RFID védelemmel van ellátva. Ez meggátolja a pénztárcában tárolt bankkártyáinkon, személyes iratainkon, esetleges beléptető kártyáinkon fellelhető bizalmas, személyes adataink bármely módon történő eltulajdonítását. Ezeknek a természetes férfi bőr pénztárca modelleknek a tulajdonosai 100%-os mértékben nyugodtak lehetnek a pénztárcájukban tárolt bizalmas adataik biztonságára vonatkozóan.

Minden traktor mintás bőr pénztárcánk rendelkezik megfelelő számú kártyatartó és irattartó hellyel. Itt kártyáinkat és iratainkat megfelelő biztonsággal elhelyezni és tárolni tudjuk.

Ezekben a pénztárcákban a pénztárcák megfelelő mérete miatt kényelmesen el tudjuk helyezni rendezett formában papírpénzeinket. A pénztárca belsejének jobb oldalában kialakított patentos fedéllel záródó aprópénztartóban biztonságos hely található fém pénzeinknek is.

Remek ajándék lehet szeretteink számára ez az egyedi traktoros bőr pénztárca

A traktorokhoz kötődő, vagy azokkal közvetlenül dolgozók számára készítettük el ezeket a traktor szimbólumos grafikával készült különböző típusú biztonságos férfi bőr pénztárca modelleket.

Minden pénztárcánkat igényesen felkártyázva és becsomagolva, a pénztárcák stílusával harmonizáló, egyedileg megtervezett díszdobozban szállítjuk, amely így akár ajándéknak is megfelelhet szeretteink számára.

8