1–30 termék, összesen 46 db

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

 • 2
 • 29
 • 15

Kifinomult és részletgazdag kutya mintás bőr pénztárca modellek a szerető gazdik számára

Mintás férfi bőr pénztárca modelljeink egyik legnépszerűbb kategóriája a kutyás kategória, mely szintén számos magas minőségű, barna színben gyártott egyedi terméket kínál.

A kutya az ember leghűségesebb társa – szokták mondani. A mai kutyák ősei már az ősemberek idejében is segítették a férfiakat a vadászatban, a korai vadászó – gyűjtögető életmódot folytató társadalomban megbecsült szerepe volt ezért a kutyáknak. Az emberek korán háziasították a kutyákat, és a szoros kapcsolatnak köszönhetően a kutyák is ragaszkodtak gazdájukhoz. Ezt a szoros kapcsolatot biztosító gének évezredek során kódolva lettek a kutyákban és az emberekben is.

Folyamatosan bővülő kínálattal várja webáruházunk mintás pénztárca kollekciója

Tervezési munkánk során a Magyarországon legnépszerűbb kutyafajták legfontosabb jegyei, tulajdonságai alapján készítettük el a kutyák grafikai rajzát. Ennek alapján készültek el a benyomó szerszámok, melyeknek segítségével a mintás férfi bőr pénztárca modellek fedelébe lehetővé vált ezeknek a grafikáknak a benyomása.

 • Talán az egyik legelterjedtebb fajta Magyarországon a német juhász. Izmos felépítésű, nagy testű kutya. Könnyen tanítható, a gazdájához nagyon hűséges fajta. Az elkészült grafikán egy okos tekintetű, koncentráltan figyelő állat képe lett kidolgozva, amit a benyomott grafikai logó hűen visszaad.

Folytatás a lap alján!


 • A magyar vadászok egyik leggyakoribb hű társa a magyar vizsla. Ez a rendkívül mozgékony, rövid szőrű, értelmes állat a vadászok nagy segítsége, különösen kis testű vadak – fácán, vadkacsa, nyúl - felkutatása, felhajtása során.
 • A tacskó nagyon mozgékony kotorék eb, amelyet a vadászok szívesen segítségül hívnak, például üregi nyúl vadászatához. Ma már azonban az egyik legkedveltebb háziállat Magyarországon, nagyon sokan tartják ezt a kedves, hűséges kutyafajtát.

 • A következő modell családunk prominense szintén egy vadász vizsla, amelyet grafikusunk vadászat közben rajzolt meg. Ez az igazi vadászat közbeni életkép van megjelenítve ezeknek a pénztárcáknak a fedelén.

 • A következő állat grafikánk egy idillikusan ábrázolt farkas grafikája, mely egy igazán szép és nemes állat. Grafikusunk hűen ábrázolta ezt az állatfajtát, de nem szabad elfelejtkezni, hogy a farkas egy vadállat, amelyet az ember nem szelídített meg hosszú - hosszú évek során.

 • Prémium minőségben gyártott egyedi bőr pénztárca termékeink, magas minőségben, valódi bőrből készülnek

  Ez egy kedvelt termékkategóriánk, az itt található természetes bőrből készült, magas minőségű, prémium férfi bőr pénztárca termékek mindegyike népszerű vásárlóink körében. Ezt a kategóriát a GreenDeed termékcsaládon belül hoztuk létre. Vevőink ezt a márkát talán ezeken az igényes, minőségi bőr férfi pénztárcákon keresztül ismerik legjobban.

  Ehhez a termékkategóriához használjuk az egyik legkiválóbb minőségű, drága kategóriájú natúr kikészítésű marha bőrünket. Ezt a bőrt kimondottan a GreenDeed termékcsalád részére fejlesztették ki, figyelembe véve igényünket, amely egy sportos jellegű, strapabíró bőrre vonatkozott.

  Ezek a természetes, barna színben gyártott férfi bőr pénztárca modellek hagyományos elrendezésűek. A pénztárcák belsejében megtalálható két darab papírpénztartó rekesz, egy vagy két darab oldalra kihajtható kártya és irattartó átkapcsolóval, vagy anélkül. A pénztárca belsejének jobb oldalában helyezkedik el az aprópénztartó, melynek fedele egy belső patenttal biztonságosan zárható.

  Több modellünknél ezen kívül a pénztárca belsejének közepében egy cipzárral zárható zseb is található. Az aprópénztartó fedele alatt helyezkedik el a Hand Made logó, mivel ezeknek a kitűnő minőségű pénztárcáknak a gyártása nagyrészt kézzel történik, egyedül a varrás készül varrógéppel. Szintén ennek a minőségi bőr férfi pénztárcának a belsejébe van belenyomva a bőr szimbólum, amelybe a Vera Pelle felirat található. Ez a nemzetközi védjegy logó reprezentálja, hogy a pénztárca valódi bőrből készült.

  Ezeket a prémium férfi bőr pénztárca modelleket minden esetben a GreenDeed márkájú termékeink számára tervezett díszdobozba csomagoljuk. A pénztárcák belsejének kártyázása a doboz színével megegyező natúr barna színű. Nagyon sok megrendelőnk a férjének, gyermekeinek, szeretteinek vásárolja ezeket a férfi pénztárcákat ajándéknak. Ezért örülünk, hogy stílusos, a márka imázsára jellemző szép díszdobozba tudjuk szállítani, ezeket az igényes, részletgazdag mintás felülettel ellátott pénztárca modelleket.

  46