Mind a(z) 14 találat megjelenítése

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  • 5
  • 8
  • 1

Hogyan néz ki a dollártárca?

A férfiak körében igencsak közkedvelt dollártárca azzal lopta be magát a vásárlók szívébe, hogy rendkívül praktikus kialakítású, kis helyen is komfortosan hordható termék. Kialakítását tekintve az egyszerűségen van a fő hangsúly. Általában minden dollártárcára igaz, hogy belül bal illetve jobb oldali részen található néhány kártyatartó zsebecske illetve irattartó rekesz is. Vannak olyan dollártárcák, amelyeknek a fedlapjába is becsúsztatható egy-egy bankkártya. Középen található maga a fém, rugós leszorító kar, aminek segítségével lehet biztonságosan rögzíteni a papírpénzeket. Praktikussága még abban is rejlik a dollártárcának, hogy rendezetten, egymás mögé leszorítva lehet tárolni a különböző címletű papírpénzeket. Nem kell belenyúlni a pénztárcába és hosszadalmasan, keresni a megfelelő címletű papírpénzt, hiszen teljesen átláthatóan lehet tárolni a dollártárcában, a címleteket.

Olvasson róla bővebben

Miből készül a dollártárca?

Mint minden termékünk, így dollártárcáink is minőségi, igényesen kidolgozott valódi bőrből készültek. Létezik puha tapintású, viszont erős marhabőrből készült dollártárca, hasított bőr jellegű vadászbőrből készültek és olcsóbb árkategóriás, de minőségét tekintve kifogástalan bőr dollártárcák. Így minden kedves Úr megtalálhatja a maga számára legmegfelelőbb bőrből készült dollártárcát. A mindennapi használat miatt nagyon fontos, hogy maga a dollártárca, amiben tároljuk készpénzünket és fontosabb iratainkat és kártyáinkat, minőségi és egyben strapabíró anyagból készüljön. Így remek választás egy bőr dollártárca.

Miért jó a dollártárca?

Egyre több férfivásárlónk keresi ezt a fajta pénztárcát, hiszen nagyon sokan csak néhány fontosabb kártyát illetve papírpénzt szeretnek maguknál hordani. Az aprópénzt sokkal szívesebben tárolják a nadrágzsebben, mint pénztárcában. Méretének köszönhetően akár egy farzsebben vagy szűkebb nadrágzsebben is tökéletesen elfér egy dollártárca, nem zavarja használóját a mindennapi teendőiben. Mivel ez a típusú termékünk kifejezetten férfiakra specializálódott, így elegáns fekete színben és a barna szín több árnyalatában rendelhető. Tekintse meg további pénztárcáinkat és egyéb kiegészítőinket a pénztárca webáruházban!

14