Mind a(z) 20 találat megjelenítve

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  • 10
  • 6
  • 2

Hogyan néz ki a dollár tárca?

Minőségi, valódi bőr alapanyagból gyártjuk férfi dollár tárca modelljeinket, melyek slim pénztárca néven is megtalálhatók, kedvelt és divatos vintage stílusban is.

A férfiak körében igencsak közkedvelt vintage stílusú bőr dollár tárca azzal lopta be magát a vásárlók szívébe, hogy rendkívül praktikus kialakítású, kis helyen is komfortosan hordható közkedvelt termék.
Kialakítását tekintve az egyszerűségen van a fő hangsúly. Általában minden dollártárcára igaz, hogy belül bal illetve jobb oldali részen található néhány kártyatartó zsebecske illetve irattartó rekesz is. Vannak olyan dollártárcák, amelyeknek a fedlapjába is becsúsztatható egy-egy bankkártya. Középen található maga a fém, rugós leszorító kar, aminek segítségével lehet biztonságosan rögzíteni a papírpénzeket.

Praktikussága még abban is rejlik a dollártárcának, hogy rendezetten, egymás mögé leszorítva lehet tárolni a különböző címletű papírpénzeket. Nem kell belenyúlni a pénztárcába és hosszadalmasan keresni a megfelelő címletű papírpénzt, hiszen teljesen átláthatóan lehet tárolni a dollártárcában a különböző címleteket.
Egyes felső kategóriás bőrből készült modelljeink, mint például a DOP-D, valamint a DG91 cikkszámú termékeink külső aprópénztartó zsebbel is rendelkezne, így ezek a modellek teljes értékű versenytársai lehetnek egy hagyományos elrendezésű bőr férfi pénztárcának.


Miből készül a minőségi bőr dollár pénztárca?

Mint minden termékünk, így dollártárcáink is minőségi, igényesen kidolgozott magas minőségű, valódi bőrből készültek. Létezik puha tapintású, viszont erős marhabőrből készült dollártárca, továbbá nubuck bőrből készültek, de közös jellemzőjük, hogy mindegyik dollár tárca kiváló minőségű bőrből készült. Így minden kedves férfi vásárlónk megtalálhatja a maga számára legmegfelelőbb bőrből készült slim férfi dollár pénztárca modellt. A mindennapi használat miatt nagyon fontos, hogy maga a dollártárca, amiben tároljuk készpénzünket, fontosabb iratainkat és kártyáinkat, minőségi és egyben strapabíró anyagból készüljön. Így lesz remek választás egy valódi bőr dollár tárca.

Miért jó a dollártárca?

Egyre több férfivásárlónk keresi ezt a fajta praktikus pénztárcát, hiszen nagyon sokan csak néhány fontosabb kártyát illetve papírpénzt szeretnek maguknál hordani. Az aprópénzt sokkal szívesebben tárolják a nadrágzsebben, mint pénztárcában. Méretének köszönhetően akár egy farzsebben vagy szűkebb nadrágzsebben is tökéletesen elfér egy dollártárca. Nem zavarja használóját a mindennapi teendőiben. Mivel ez a típusú termékünk kifejezetten férfiakra specializálódott, így elegáns fekete színben és a barna szín több árnyalatában rendelhető. Tekintse meg további pénztárcáinkat és egyéb kiegészítőinket a pénztárca webáruházban!
20