1–30 termék, összesen 57 db

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  •  (3)
  •  (54)

Színválasztó

  •  (3)
  •  (54)

Egyedi mintás férfi bőr pénztárca az autózás szerelmeseinek!

Válasszon kitűnő, egyedi mintás, prémium magas minőségű bőr alapanyagból gyártott autós férfi pénztárca modellt, díszdobozba csomagolva.

Az autósok többsége – a fiatalabbak és az idősebbek egyaránt – kötődnek valamilyen autótípushoz. Legyen szó tunning autóról, sport autóról, valamilyen klasszikus autóról, rally autóról, offroad autóról, amerikai izomautóról, vagy egy régi oldtimerről. Nekik kedveztünk azzal, hogy – többek között – elkészítettük a régi szocialista időkben, a kommunista blokkban használt két leggyakoribb autótípus grafikai mintáját. Ezenkívül grafikusaink megtervezték számos autó kategória grafikai benyomatát. Ezekkel a benyomatokkal készítettük el férfi pénztárcáink széles választékát.


Prémium minőségben gyártott, stílusos bőr pénztárca modell!

Ezekhez a prémium férfi bőr pénztárca modellekhez kitűnő minőségű vintage típusú, natúr kikészítésű marha bőrt használunk. Ez a fajta bőr illik a legjobban ezekhez a pénztárcák fedelén található autós benyomatokhoz. Ezt a kategóriát a GreenDeed termékcsaládon belül hoztuk létre, vevőink ezt a márkát talán ezeken az igényes pénztárcákon keresztül ismerik legjobban. Ezeket a pénztárcákat kizárólag barna színben forgalmaztuk eddig. A termékekre jellemző egyediséget ad, hogy minden pénztárca fedele a szokásosnál egy kicsivel vastagabb, sárgás barna színű bőrvarró cérnával van megtűzve. Egyes pénztárcákból a későbbiek során szeretnénk fekete színben is választékot biztosítani.

Egyik legnépszerűbb termékünk az offroad benyomatmintával készült mintás férfi bőr pénztárca modell, de emellett számottevő mennyiségű megrendelést kapunk az oldtimer típusú autóbenyomatokkal ellátott pénztárcákból is.

A pénztárcáink belső elrendezése ugyan hasonlít egymásra, de nem teljesen azonosak. Minden pénztárcánkban két papírpénztartó rekesz van a termék hátoldalában. A termék belsejének bal oldalában találhatunk továbbá oldalra, vagy felfelé kihajtható kártya és irattartót. A modellek jobb oldalában helyezkedik el egységesen a patenttal zárható aprópénztartó. Jelentős különbség abban van, hogy egyes modelleknél a pénztárcák rendelkezek külső átkapcsolóval. Néhány modell típust külső átkapcsoló nélkül hozunk forgalomba, hogy minden vásárlói igényt ki tudjunk elégíteni. Amennyiben a pénztárcák belsejében több oldalra, vagy felfelé kihajtható kártyatartó helyezkedik el, az esetek többségében ezeket egy belső átkapcsolóval rögzítünk.

Ajándéknak választva férfi ismerőseink számára is kitűnő ez a pénztárca modell!

A bőr pénztárca termékek csomagolása továbbra is a megszokott és sokak által megismert, magas minőségű GreenDeed díszdobozba történik, a pénztárcák belsejének kártyázása, és a csomagoló papír a doboz színével megegyező natúr színű. Nagyon sok hölgy vásárlónk rendeli férfi családtagjaiknak, és szeretteinek ezeket a pénztárcákat, ezért fontos számunkra, hogy egy igényesen megtervezett, és kivitelezett díszdobozba tudjuk szállítani a megrendelt autó motívumos pénztárcákat.

Egyedi férfi pénztárca termékeink, minőségi díszdobozba csomagolva, ajándéknak is rendkívül szép választás.

57