Mind a(z) 28 találat megjelenítve

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  •  (4)
  •  (12)
  •  (12)

Színválasztó

  •  (4)
  •  (12)
  •  (12)

Nem csak a pénzét tárolná, hanem iratait is?

Praktikus használati eszköz lehet a mindennapok során ez a nagy méretű, kiváló minőségű, valódi bőr irattartó pénztárca modell, melyet elegáns és rusztikus stílusban is megtalál kínálatunkban.

Sok az irata, de nem tudja mit kezdjen velük? A Pénztárca Webáruházban erre is van megoldás! Sokféle típusú irattartó pénztárca létezik, mind a színeket, mind a méreteket és a márkákat tekintve. Egyértelműen hasznos és praktikus darab, viselője biztosan meg lesz elégedve vele.
Kinek jó az irattartó pénztára?
Irattartó pénztárcáinkat legfőképpen olyan vásárlóinknak ajánljuk, akik mindenféle irataikat szeretik maguknál tartani, viszont az is fontos a számukra, hogy irataik rendezetten, igényesen legyenek elhelyezve.

Miért előnyös választás az irattartó pénztárca?

Irattartó pénztárcáink kiváló minőségű marha nappa bőrből, marha vintage bőrből készülnek különböző díszítéssel és színekben, igényes varrással és szegély – eldolgozással.
A nagy méretű irattartó pénztárca modellekben a  praktikus pakolhatóság miatt a termékek belsejében irattartó és kártyatartó helyek vannak kialakítva. Mindegyik modellünk rendelkezik két darab papírpénztartóval és sok esetben aprópénztartó zsebbel is.

A DOP01, AV01, AH01, OP01 és az ASZ01 irattartó pénztárca modelljeink vintage marhabőrből készültek, fedelükbe a Green Deed márkajel van belenyomva, vagy egy harcsa, szarvas és vaddisznó grafikai benyomata látható. A irattartó pénztárcák bal oldalában hat darab kártyatartóhely található, az oldalra kihajtható kártya és irattartóban, és az alatt bőrből készített, vagy átlátszó net anyaggal kombinált irattartó helyek kerültek kialakításra. Az irattartó helyek olyan méretűek, hogy azokba beletehetjük a vadászaton szükséges összes okmányainkat, továbbá személyazonosító okmányainkat, jogosítványunkat és a gépkocsink forgalmi engedélyét is. Ezeknek az irattartó pénztárcáknak nagy része barna színben készült a vadászok részére, de fekete színű bőrből is készültek más felhasználók részére.

A VCS475 cikkszámú irattartó tárca magas minőségű vt típusú marha bőrből készül fekete és barna színben. Ezek az irattartó pénztárca termékeink Vester márkajelünk alatt kerülnek forgalomba. Az irattartó pénztárca külső felületébe középen egy benyomott csík található, amelyet díszítő varrás ölel körbe, melynek végénél helyezkedik el  VESTER Luxury márkalogónk. A modell belsejében két darab oldalra kihajtható kártya és irattartó található, amelyek biztonsági belső átkapcsolóval vannak rögzítve. Alattuk még megtalálható számos kártyatartó és irattartó hely a bal és jobb oldalon is. Ezen kívül a termék tartalmaz két darab papírpénztartó rekeszt, egy aprópénztartót és egy cipzáras belső zsebet is. Ezt a terméket fekete és barna színben hozzuk forgalomba.

Választékunkban fentieken kívül megtalálhatóak még különböző méretű, típusú valódi bőr irattartó pénztárca a felhasznált bőröktől és bőrszíntől függően hölgyek és férfiak részére egyaránt.


Miért előnyös választás az irattartó pénztárca?

Irattartó pénztárcáink kiváló minőségű marha nappa bőrből készülnek különböző díszítéssel és színekben, igényes varrással és szegély eldolgozással. Az irattartó pénztárcák praktikus pakolhatósága miatt a belsejükben irattartók és kártyatartók vannak kialakítva, amelyek egy oldalra lapozható részben helyezkednek el, középen pedig útlevél, vagy egyéb okmányok részére kialakított tároló van.
28