1–60 termék, összesen 807 db

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  • 294
  • 354
  • 92
  • 40
  • 42
  • 8

A férfiak is igényesek pénztárcájuk kiválasztásában!

A férfiak legalább annyira hiúak megjelenésükre és dolgaikra, mint a nők. Manapság a férfiak számára is fontos kiegészítő egy elegáns és minőségi bőr pénztárca. Egyre többen választanak maguknak igényes terméket használati tárgyakból is, hiszen például a férfi pénztárca is a megjelenés és a státuszszimbólum fontos részét képezi. No de milyen is egy férfi pénztárca Szolid vagy hivalkodó? Egyrekeszes vagy több rekeszes? A férfiak általában kedvelik  a letisztult, egyszerű férfi pénztárcákat, amiben jól tudják elhelyezni plasztik kártyáikat és értékeiket. Legyen szó egy hétvégi kiruccanásról vagy egy üzleti megbeszélésről, az mindig imponáló, ha egy jól megválasztott férfi pénztárcát veszünk elő zsebünkből.

Olvasson róla bővebben

Hogy mitől tud annyira csábító lenni egy férfi bőr pénztárca? Nézzük meg..

Ennek a férfi bőrpénztárcának az anyaga rendkívül puha tapintású nappa bőr. A bőr és a belső kartonozás között vékony szivacsréteg helyezkedik el, mely által a pénztárca fogása, tapintása nagyon kellemes. Ebből a bőrből elegáns férfi pénztárca és női pénztárca, irattartó és kulcstartó, valamint kártyatartó készül. A termékek egysoros tűzéssel, a termékek bőrének színével megegyező színű cérnával vannak megvarrva.

Válogasson több száz férfi pénztárca, férfiak által közkedvelt dollártárca és autóstáska modelljeink közül a megújult pénztárca webshopban, ahol a minőség és az ár egyaránt fontos!


Hamarosan Új férfi pénztárca a kínálatunkban!

Október 28-án kezdjük forgalmazni a legújabb pénztárcáinkat „GreendDeed” márkanévvel. A bőr férfi pénztárca kiváló minőségű oil pull up sportos jellegű marhabőrből készülnek szokásos magas minőségben. Kínálatunkban megjelennek kisebb és nagyobb méretű férfi pénztárcák, valamint egy kártyatartó is. A termékeket natúr felületű, saját tervezésű díszdobozba csomagoljuk.

807