1–30 termék, összesen 67 db

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  •  (5)
  •  (55)
  •  (7)

Színválasztó

  •  (5)
  •  (55)
  •  (7)

Horgászok számára tervezett egyedi bőr pénztárca modellek!

GreenDeed márkás, prémium bőr alapanyagú, minőségi mintás kialakítású, barna színű, férfi pénztárca termékeink között a horgász téma is természetesen megtalálható!

Ezeket az egyedi, kiváló minőségű pénztárcákat az első körben terveztük meg. Mivel számos munkatársunk szenvedélyes horgász, és nagyon szerettek volna maguknak egy horgász pénztárcát. Hal, illetve csuka bottal elnevezésű motívummal készültek férfi pénztárcák és irattartó pénztárcák. Minden pénztárca modellünk ebből a rusztikus, vintage típusú, minőségi marha bőrből készül. A pénztárcák külső felülete jellegzetes sárgás barna színű, az átlagosnál kicsit vastagabb cérnával vannak levarrva. A tervek elkészítéséhez magas szintű grafikai ismeretek és kollegáink alapos horgász ismerete volt nagy segítségünkre.


Széles választékban kínáljuk, horgász témájú, prémium férfi bőr pénztárca termékeinket!

Először a magyar édesvizek királyának, a harcsának a grafikai képe készült el, majd azt követően a másik legnépszerűbb ragadozó halunk a süllő került sorra. A tervezői munka során a harmadik nemes hal, a csuka motívum tervezése, majd az összes horgász férfi bőr pénztárca gyártása következett. Később kerültek gyártásba a csuka bottal motívumos pénztárcák. Ez a modell annyira közkedvelt lett, hogy ennek egy másik variációját is elkészítettük. Legutoljára került gyártásba Magyarország legnépszerűbb növényevő hala a ponty. Minden különböző típusú grafikával megjelenített termékünkhöz legalább négy különböző típusú természetes férfi bőr pénztárcát, valamint egy darab álló irattartót gyártunk.

Minden horgászmotívumos férfi pénztárca modellünket barna színben gyártjuk külső átkapcsolóval és anélkül is.

Ezt a kategóriát a GreenDeed termékcsaládon belül hoztuk létre, vevőink ezt a márkát talán ezeken az igényes pénztárcákon keresztül ismerik legjobban.

Ehhez a termékkategóriához használjuk az egyik legkiválóbb minőségű, drága kategóriájú natúr kikészítésű marha bőrünket. Ezt a bőrt kimondottan a GreenDeed termékcsalád részére fejlesztették ki figyelembe véve igényünket, amely egy sportos jellegű bőrre vonatkozott, mivel ezen termékeink vásárlói, használói a különböző sportok, és a természet szerelmesei.

A minőségi férfi bőr pénztárca csomagolása továbbra is a megszokott és sokak által megismert GreenDeed márkás díszdobozba történik. A pénztárcák belsejének kártyázása a doboz színével megegyező natúr színű. Nagyon sok hölgy vásárlónk rendeli férfi családtagjaiknak, és szeretteinek ezeket a pénztárcákat, ezért fontos számunkra, hogy egy igényesen megtervezett, és kivitelezett díszdobozba tudjuk szállítani a megrendelt horgász motívumos pénztárcákat.

67