Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  •  (5)

Színválasztó

  •  (5)

Krokó bőr pénztárcamodellek hölgyeknek az elegancia és divat jegyében

Igazán különleges, elegáns fényes lakk bőr felülettel készülnek ezen prémium kategóriájú női bőr pénztárca modellek, divatos croco mintázattal.

Már ránézésre is igazán különlegesnek hat egy ennyire szép és nőies lakk bőr felülettel rendelkező pénztárca modell. Amikor pedig már kézbe veheti, azonnal érezni fogja, hogy mennyire remek döntést hozott mikor ezt a különleges és egyedi tárcát választotta, akár saját részre, akár ajándékba.
Ezen női modelljeink a piros szín különböző árnyalataiban készülnek, így igazán feltűnő külsővel rendelkező, divatos kiegészítője is lehet ruházatának egy-egy különleges alkalomkor.

video

Széles méretválasztékkal gyártott női pénztárca modellek

Méretüket tekintve, már jóval több lehetőséget kínálnak ezek a prémium kategóriás női pénztárca modellek, így megtalálható a kisebb és kompakt tárcák (C47009-476) mellett az igazán tágas, számos pakolási lehetőséggel bíró nagy méretű pénztárcák is pl.: C72031-014. A teljes termékválasztékunk igen bőséges, biztosak vagyunk abban, hogy Ön is megtalálja a legmegfelelőbb kialakítású, praktikus bőr női pénztárca modellünket. Kívül és belül egyaránt rendkívül kimagasló minőség elérése volt a cél, hiszen ezen modellek egyértelműen felsőbb kategóriás termékeink, melyek mindegyike igényes díszdobozos kivitelben kerül forgalomba. Ennek köszönhetően akár ajándékként is nagy örömet szerezhet vele szeretteinek. A díszdobozokon belül egy finom és stílusos kendőbe csomagolva találja meg a tárcát, mely így védve is van a mérsékeltebb külső behatásoktól. Amennyiben ennek ellenére Ön is mégis felfedezne akár egy apró hibát is a pénztárcán, akkor gyári garanciánk lehetőséget biztosít arra, hogy a megrendelt terméket soron kívül kicseréljük vásárlóink számára. Természetesen az ügyfélszolgálatunk abban az esetben is a rendelkezésére áll, ha nem tudja melyik bőr pénztárca modell lenne a legmegfelelőbb választás. Keressen fel minket, egész biztosan tudunk segíteni a döntésében. Hasonló célt szolgál webáruházunk YouTube csatornája is, melyre folyamatosan kerülnek fel a videós tartalmak, ahol a különböző pénztárca modelleket igyekszünk bemutatni. Amennyiben meglátogatná videós csatornánkat, akkor kérjük ide kattintson. Számos, elegáns crcoco stílusú lakk bőr, női pénztárca modellről tekinthet meg hasznos bemutató videót.

5