Bőr pénztárca traktor mintával RFID védelemmel barna TRAK1021/T

Cikkszám: TRAK1021/T-BA Kategória:
Méretek 12 × 9,3 cm
Típus

Férfi

Szín

Aprópénztartó

1 db

Kártyatartó

9 db

Irattartó

5 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

2 db

Márka

7 870 Ft

7 870 Ft

7 870 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Minőségi GreenDeed bőr pénztárca traktor mintával

GREEN DEED márkajelzéssel ellátott, természetes karakterű, barna színű, valódi bőrből készült minőségi férfi bőr pénztárca, mintás fedelén egy aprólékos kidolgozású traktor képe látható.

Külseje egy patentos átkapcsoló pánt segítségével könnyedén, egy mozdulattal, biztonságosan lezárható.

RFID blokkolóval ellátott tárca, amely kártyáink adatainak védelme érdekében került beépítésre.

Természetes kikészítésű, valódi bőr:

A bőr pénztárca modelljeink magas kidolgozási minőségben készülnek, ezért alapvető fontosságú volt számunkra, hogy csak a legjobb bőrgyárakkal dolgozzunk együtt.

A bőrgyártás folyamán a legelső és legfontosabb szempont a nyersbőr minőségi átválogatása, amely az elkészült bőrök minőségét már az alapoknál meghatározza.

Ezek a bőrgyárak a legutolsó magas színvonalú bőrgyártási technológiát alkalmazzák a legkorszerűbb gépek és műszaki megoldások felhasználásával.
Nagyon fontos számunkra, hogy a bőrgyárban dolgozó technológusok magasan képzett, elhivatott emberek, akik a sok évtizedes, kifejlesztett bőrgyártási receptúrákat a legmagasabb színvonalon tudják alkalmazni.

Nagyon fontos számunkra a környezetbarát technológiák alkalmazása, mely szemlélet az egész gyártási folyamatot végigkíséri.
Az elkészült bőrök az utolsó fázisban még egyszer osztályozásra kerülnek és csak a legkiválóbb, első osztályú minőségű darabokat használjuk fel termékeink, pénztárca modelleink gyártásához.

A valódi bőr pénztárca belseje praktikus elrendezésű:

  • Hagyományos, patentos fedelű aprópénztartóval rendelkezik, mely a jobb oldalon kapott helyet.
  • A tárca bal oldalán kártyák- és iratok számára kialakított rekeszek találhatóak, ezeket egy külön patentos átkapcsoló pánttal rögzíthetjük.
  • Kétrekeszes papírpénztartót tartalmaz, így gond nélkül elkülöníthetjük nagyobb bankjegyeinket a kisebbektől.
  • Egy további függőleges, cipzáras zseb is található még a termék közepében a különösen fontos dolgok számára.

A pénztárca bőrének barna színárnyalata a fényképhez képest világosabb vagy sötétebb színű is lehet a bőr jellege miatt.

Pénztárcamodellünket egy igényes, GREEN DEED márkanévvel ellátott dobozba csomagolva szállítjuk, mely akár ajándéknak is kiváló választás lehet.

RFID (Radio Frequency IDentification):

automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt rádió-frekvenciás technológia, amelyet a Pay Pass technológiájú bankkártyáknál, beléptető kártyáknál és személyazonosító igazolványoknál használnak.

RFID pénztárcáink különlegessége, hogy adatblokkoló fólia kerül beépítésre a pénztárca külső fedelébe, így kiküszöbölve az adatlopás lehetőségét és tökéletesen biztonságossá téve a pénztárca használatát.

Ez egy újdonságnak számító technológia, amely segítségével többé nem kell attól tartania, hogy a zsebében tartott pénztárca túl közel kerül egy leolvasó készülékhez és veszélybe kerülnek az adatai.

További traktor mintás bőr pénztárca modellekért kattintson IDE

Rengeteg pénztárca modellről videót is megtekinthet YouTube csatornánkon.