Összesen 1 találat

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  •  (1)

Színválasztó

  •  (1)

Elegáns lakkbőr női pénztárca modellek kiváló minőségben!

Igazán kiváló minőségű női termékeink közé tartoznak az elegáns megjelenésű, fényes, lakkbőr pénztárca modellek, melyek divatos kiegészítők is lehetnek.

A lakkozott, fényes külső mondhatni, feltűnőbb, még exkluzívabb megjelenést eredményez ezeknél a női pénztárca modelleknél. Általában szolidabb mintázattal rendelkező modellek, elegáns kiegészítőként bátran alkalmazhatók egy-egy különlegesebb alkalomkor is.
Van azonban olyan modellünk is, mely kicsit rendhagyóbb, mégis nagyon nőies pillangó mintás benyomással készült. Ráadásként ez a BT100 cikkszámú modell még RFID védelemmel is rendelkezik, így kifejezetten biztonságos a használata.


Az RFID védelemről röviden:

Sajnos a mai modern világban egyre inkább elterjedni látszik az elektronikus úton történő bűnözés, melynek egyik legelterjedtebb ága az adatlopás, illetve a személyes adatainkkal történő visszaélés. Ennek elkerülése érdekében termékeink nagy részében már megtalálható a beépített RFID fólia, mely ezen adataink elérést teszi lehetetlenné, így a pénztárca belsejében tárolt információk teljes biztonságban vannak. A női lakkbőr pénztárca kategóriánkban jelenleg található modellek mindegyike rendelkezik ezen védelmi eljárással, de minden olyan modellünkre igaz ez a tulajdonság, melynek nevében szerepel az RFID jelzés. Az RFID jelentőségéről bővebben blogbejegyzésünkben is olvashat, ha ide kattint.

Csodálatos ajándék egy ennyire kiváló minőségű és gyönyörű női pénztárca

Itt a kiváló lehetőség, hogy egy igazán divatos, gyönyörűen kialakított, plusz rendkívül hasznos eszközzel lepjék meg párjukat, szeretteiket ezen díszdobozos pénztárca termékeinkkel. Az ilyen felső kategóriás pénztárca modellek gyakran díszdobozos kivitelben kerülnek forgalomba, melyek segítségével igazán kedves ajándék válhat belőlük. A díszdoboz praktikussága azonban nem csak ebben rejlik, hiszen amellett hogy csodás összképet alkot a pénztárcával, még óvja is azt a különböző külső behatásoktól, valamint nagyszerűen tárolhatók a különböző modellek. Így a gardrób szekrényünkben akár a megfelelő ruhaköltemény mellett könnyedén megtalálja a hozzá illő kiegészítőt is ezen elegáns és divatos pénztárca termékeinkben. Amennyiben ajándékot keres, akkor most sikerült megtalálnia a lehető legjobbat! Amennyiben termékeinkkel, vagy még korábban a vásárlás során gondja akadna, keressen minket bátran. Megannyi elégedett vásárlónk tanúsíthatja, hogy minden esetben vásárlóink elégedettsége az első számunkra. Ezért is gyártjuk termékeinket a legkiválóbb, válogatott valódi bőr alapanyagokból, rendkívül szigorú minőségi előírásoknak megfelelve.
1