Mind a(z) 11 találat megjelenítése

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  • 11

Biciklis pénztárca kínálatunk

Egyedi biciklis kollekciónk, természetes barna színben gyártott, prémium minőségű, valódi bőr férfi pénztárca modelleket tartalmaz. Ismerje meg Ön is!

Egyre többen kerékpároznak ma Magyarországon. Van aki számára ez csak egy egyszerű közlekedési eszköz, de nagyon sokan használják hétvégén, szabadidejükben is. Továbbá vannak akik számára egy remek sportolási lehetőség, amely kellemes kikapcsolódás is egyben.

Számukra készítettük ezt a bicikli grafika alapján megnyomott, igényes kikészítésű valódi bőr alapanyagból készült férfi pénztárca termékünket. Minden érdeklődő megtalálhatja választékunkban a számára legpraktikusabb modelleket, mivel hét különböző fajta természetes férfi bőr pénztárca áll rendelkezésre. Minden termékünk ugyanabból a kellemes árnyalatú barna színű bőrből készül.

RFID

Kellemes barna színben gyártjuk egyedi mintás férfi bőr pénztárca kollekciónkat

Mindahány termékünk kitűnő minőségű valódi bőr pénztárca. Ezekhez a biztonságos férfi bőr pénztárcákhoz egy különösen igényes technológiával gyártott natúr jellegű, magas minőségű marha bőrt használunk. Ebből a célból felkértünk egy magas szintű bőrgyártási technológiával rendelkező bőrgyárat, akik kimondottan marha bőr kikészítéssel foglalkoznak. A technikusaik néhány hónapos próbagyártást követően megtalálták a végleges technológiai eljárást, amellyel az igényeink szerinti bőrt le tudták gyártani számunkra.

Ezen férfi bőr pénztárca modellek bőre új korukban világosabb barna, amely idővel a használat során patinásabb, sötétebb lesz.

Van köztük kisebb és nagyobb méretű, külső átkapcsolóval vagy anélkül. Megtalálhatóak közöttük olyan modellek, amelyek belül egy vagy két, oldalra kihajtható kártya és irattartóval rendelkezik, de mindegyik modellben a jobb oldalon megtalálható egy patentos fedéllel zárható aprópénztartó. Minden pénztárcánk két darab papírpénztartó rekesszel rendelkezik, ahol kényelmesen és rendezetten tudjuk tárolni papírpénzeinket.

Használatával biztonságban tudhatja adatait!

Minden biciklis pénztárca modellünk RFID védett. A biztonságos férfi bőr pénztárca modellek külső prémium minőségű bőr felülete és a belső bélés közé egy blokkoló fólia került beépítésre, amely megvédi a PayPass technológiájú kártyáinkat, valamint személy azonosító okmányainkat, esetleges belépő kártyáinkat a rossz indulatú adatlopás ellen. Ez a modern technológia biztosítja azt, hogy nem kell félni attól, hogy pénztárcája közel kerülhet egy leolvasó készülékhez, és veszélybe kerülnek a bizalmas adatai.

Minden biciklis bőr pénztárca modellünk a GreenDeed márkacsalád egyedi tagja, ezért ezeknél a természetes férfi bőr pénztárcáknál is ugyanazt a belső kártyázást, csomagolópapírt, díszdobozt használtuk, mint a többi GreenDeed pénztárcánál. Mivel igényesen megtervezett és kivitelezett csomagolóanyagot és díszdobozt használunk, ezért ezek a férfi pénztárcák ajándéknak is nagyszerűek lehetnek szeretteink számára.

11