1–60 termék, összesen 1175 db

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  • 392
  • 600
  • 95
  • 43
  • 51
  • 16

Mitől tartunk egy férfit férfiasnak?

Képzelje el, hogy sétál az utcán, majd a megáll a zebránál, mert éppen pirosra váltott a lámpa. Önnel szemben, az út másik oldalán szintén megáll pár ember. A homogén tömegben valahogy mindig ugyanarra a férfira téved a tekintete. Valamiért kilóg a többiek közül, de nem tudná megmondani, miért. Nem visel feltűnő öltözéket, nincs drága óra a csuklóján, nem is kifejezetten jóképű, de valamitől olyan…férfias.

Olvasson róla bővebben

Sok tényezőn múlik, hogy adott esetben mi az, amit vonzónak tartunk. Természetesen sok olyan testi adottság van, ami megnyerővé teheti egy hétköznapi férfi megjelenését: lehet jóképű, izmos, magas vagy akár szőke kékszemű is, de legtöbb esetben ezek a tulajdonságok önmagukban nem elegendőek ahhoz, hogy valakit igazán férfiasnak tartsunk. Adottságok hiányában sokan az öltözködésre bízzák a sármos megjelenést, de az is tény, hogy bárki felveheti a legújabb dizájner öltönyt a hozzá passzoló méregdrága cipővel és nyakkendővel, legtöbbször még mindig nem ez az oka, hogy jó megjelenésűnek tartjuk. De ha nem számít a külső, akkor mégis min múlik?

Egy közös vonás van minden férfias férfiban: az önbizalom. Az a tulajdonság, amitől az ember sugárzik, megváltozik a testtartása és ott bujkál a mosoly a szája szélén. Az a tulajdonság, ami mágnesként vonzza a tekintetet. Ettől olyan vonzó a zebra másik oldalán álló, átlagos kinézetű férfi.

Mi a közös az önbizalommal rendelkező férfiakban?

Az önbizalmat legtöbbször nem csak úgy osztják, hanem keményen meg kell dolgozni érte. Ez viszont azt jelenti, hogy bárkiből lehet magabiztos, erőt sugárzó férfi, ha tesz érte. Egy közös vonás van ezekben a férfiakban: mind tudják, hogy mit akarnak, és milyen lépéseket kell megtenniük annak érdekében, hogy megkapják azt. Öntudatosak és tisztában vannak vele, hogy mitől tudnak szimpátiát kiváltani másokból. Ezért a legtöbb magabiztos és sikeres férfi előszeretettel hord különböző státuszszimbólumokat, amelyekkel a külvilág felé is tudja kommunikálni a belső erényeit. És igen: valóban lehet ilyen egy karóra, egy öltöny, egy aktatáska, vagy akár egy pénztárca.


Mi szükség van a státuszszimbólumokra?

Sokan tévesen úgy ítélik meg, hogy a státuszszimbólumok csak túlárazott tárgyak, amikkel a képmutató emberek felvágnak mások előtt. A sikeres emberek azonban tudják, hogy néha nagyon is fontos tud lenni az első benyomás, hiszen tehetünk akármit, a másik fél akkor is a külsőnket fogja meglátni (és megítélni) először. Ezért a magabiztos kisugárzást legtöbbször nagyon jól kiegészítik az ehhez passzoló státuszszimbólumok, mint például egy jól megválasztott, igényes pénztárca. Gondoljunk csak bele, mit mondhat el egy emberről a pénztárcája! Ezt veszi elő minden alkalommal, amikor fizet valahol, tehát amikor pénzről van szó. Egy ütött-kopott, ezeréves pénztárca inkább lesajnálást válthat ki az emberekből, még akkor is, ha éppenséggel tele van pénzzel. Egy minőségi, bőr, férfi pénztárca azonban elismerést vált ki az emberekből, ezzel együtt a rólunk alkotott képüket is nagyban befolyásolja, pozitív irányba. A sikeres férfiaknak általában fontos a társadalmi megbecsülés, ezért ügyelnek az ilyen apróságnak tűnő dolgokra.   Webshopunkban most Ön is csak és kizárólag minőségi, bőrből készült férfi pénztárcáink között válogathat. Széles kínálatunkban több márka és több típus közül választhatja ki a személyiségéhez legjobban passzoló férfi pénztárcát, legyen akár a praktikusság, akár a dizájn híve. Találhat nagyobb méretű, brifkó pénztárcákat is, amelybe akár címletek szerint rendezheti pénzét, vagy kisebb, egyszerűbb darabokat is. Ha az iratait is a pénztárcájában kívánja tartani, akkor a férfi irattartó pénztárcát javasoljuk. Gondoltunk az egyedi igényekre is, ezért kínálunk vadászbőr pénztárcákat és dollártárcákat is.   Legtöbb pénztárcánkat díszdobozos csomagolásban is kérheti, így ajándéknak is tökéletes választás!
1175