1–30 termék, összesen 56 db

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  •  (23)
  •  (23)
  •  (6)
  •  (3)
  •  (1)

Színválasztó

  •  (23)
  •  (23)
  •  (6)
  •  (3)
  •  (1)

A lehető legkényelmesebb használatot garantálja!

Férfi vásárlóink között népszerű modellek a prémium bőrből gyártott, kényelmes használatot garantáló kis méretű slim bőr pénztárca termékeink.

A slim pénztárca kifejezés magyarul vékony pénztárcát, „sovány” pénztárcát jelent.

Főleg azok a pénztárcahasználók keresik ezt a jellegű kényelmes, kis méretű férfi pénztárca tipust, akik ruházatuk valamelyik zsebében szeretnék tartani a pénztárcájukat. Nem szeretnének viszont egy hagyományos, vastagon kitömött pénztárcát használni erre a célra.

Fekete, barna, kék, szürke és zöld színű, kitűnő minőségű marha bőrből készülnek ezek a népszerű SLIM bőr pénztárca modellek.

Ezek a pénztárcahasználók csak néhány darab kártyát, valamennyi papírpénzt szeretnének a pénztárcájukban tárolni, többségüknek aprópénztartóra sincs szükségük. Ők a fémpénzt általában nadrágjuk, vagy kabátjuk zsebében, vagy például kocsijuk boxában tartják.


Ha mégis egy hagyományos pénztárcát választanak, kerülik azokat a modelleket, amelyekben belül egy, vagy akár két darab oldalra kihajtható kártyatartó is van, mivel nincs szükségük sok kártyatartóhelyre.

Ilyen pénztárcánk például a PDC03/T kódszámú modellünk, amelyben van három kártyatartó, három irattartó, két papírpénztartó és egy aprópénztartó. A pénztárca külső átkapcsoló pánttal záródik. Tehát ez a pénztárca 100 % mértében komfortos, „mindent tudó”, minden benne van, ami szükséges, de nincs benne semmi extra, azonkívül, hogy GreenDeed márkacsaládnak kiemelkedő darabja, mind a bőr, mind az elkészítés magas minőségét tekintve.

Ugyanígy a PH03 kódszámú pénztárcánk is egy gyönyörű darab, a termék belseje ugyanolyan, mint az előző modellnek. Különbség kettejük között az az, hogy ennek a modellnek nincs átkapcsoló pántja.

Sokan keresik ebben a kategóriában ezt a konstrukciót, mivel a pénztárca elrakásakor így a külső átkapcsoló nem akad bele a nadrág, vagy az ingzseb szélébe.

Igazán kis méretű férfi pénztárca, mely szinte bárhol elfér

A következő fokozat, mikor elhagyjuk már az aprópénztartót is.

Ilyenkor a prémium bőr pénztárca már feltöltve is kellően lapos, köszönhetően a sok aprópénz hiányának. Hozzá kell tenni, hogy az aprópénztartó helyén sok kártya és irattartó hely került kialakításra, és a pénztárca hátfalában megtalálható még a két darab papírpénztartó hely is.

Az ilyen kialakítású pénztárcára legjellemzőbb az R7729 kódszámú modellünk belső elrendezése.

Fiatalos, dizájn pénztárcánk a COM26 kódszámú modellünk. Ebben a termékben a két darab papírpénztartón és számos kártya és irattartón kívül egy zipzáras aprópénztartó is helyet kapott oly módon, hogy csak a legkisebb mértékben növelje a tárca vastagságát feltöltött állapotban.

A SLIM pénztárcacsaládhoz sorolható egy régi, kultikus darab, a dollártárca.

Talán legjellemzőbb erre a tárca típusra a VCS-D kódszámú sötétbarna színű pénztárca modellünk.

Széthajtva a pénztárcát, a belsejében mindkét oldalon kártyatartók helyezkednek el. Középen egyrugós fém leszorító található, ide helyezzük be alá a papírpénzeket.

A praktikus férfi bőr pénztárca külső fedelének egyik oldalán található az aprópénztartó, a másik oldalába pedig a leggyakrabban használt bankkártyánkat, vagy a személyi igazolványunkat helyezhetjük el.

Dollártárcáinkat fekete és barna színben gyártjuk.

Bízunk benne, hogy az eddigi részletes információk alapján megtalálja az Önnek leginkább kézbe illő SLIM pénztárca modellünket.

56