Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  • 1
  • 6
  • 1

Sas mintával készült pénztárcák

Ez a kitűnő minőségű sas mintás férfi bőr pénztárca család, amellett, hogy egyedi, természetes hatású külsővel rendelkezik, még használata is rendkívül biztonságos.

Nagytestű, nagyon erős, kampós csőrű, barnás tollú, éles karmú ragadozó madár. A levegőben körözve keresi zsákmányát, és amint megpillantja lecsap rá, megöli és a levegőbe emeli. Nagyon éles a látása és nagy magasságokba tud emelkedni.

Az egész földön elterjedt ez a madárfajta, Magyarországon a parlagi sas, a réti sas és a szirti sas van jelen.

Az antik világban a görögöknél Zeusz madara, a rómaiaknál Jupiter madara volt. Nagyon fontos hadi jelvény volt a rómaiaknál. A légók szent kötelessége volt a sasos hadijelvény megvédése. Több esetben légiók pusztultak el azért, hogy a sasos hadijelvény ne kerüljön az ellenség kezébe. Olyan is előfordult, hogy kétes kimenetelű csaták esetén a parancsnokok az ellenség közé vetették a légiók hadijelvényét, mivel tudták, hogy katonáik mindent meg fognak tenni a hadijelvény visszaszerzéséért. Ugyanis a sas elvesztése szigorú büntetéssel, sokuk halálával járt volna.


Ezen kívül gyakran használják címer állatként a sportcsapatok is. Magyarországon például az FTC, katonai alakulatok, például az Amerikai Haditengerészet, Brit Királyi Légierő, de a motoros közösségek, köztük például a Harley – Davidson is.

Címer állata Oroszországnak, Németországnak, Ausztriának, Lengyelországnak, Albániának, és sorolhatnánk tovább.

Egyedi megjelenés, biztonságos használat és kitűnő minőségű bőr jellemzi sas mintás férfi pénztárca termékeinket!

A GreenDeed márkán belül kiváló minőségű, vintage bőrből készültek a sas grafikai mintával benyomott prémium férfi bőr pénztárcáink.

A termékek fedelét a szokásosnál valamivel vastagabb bőrvarró cérnával tűzzük körbe, ez a természetes jellegű GreenDeed vintage barna bőr férfi pénztárca modellek egyik különleges ismertető jele.

A modellek nagy többségébe már RFID fóliát építettünk be, amelyek megvédik a pénztárca belsejében tárolt kártyáinkon, és iratainkon levő információkat.

A pénztárcák nagy része átkapcsoló füllel készült, de választékunkban található egy modell, amely külső átkapcsoló pánt nélkül lett legyártva.

Ezek a pénztárcák belül egy vagy két oldalra vagy felülre kihajtható praktikus kártyatartóval és irattartóval rendelkeznek, valamint belül a modellek jobb oldalában helyezkedik el egy patenttal zárható kiváló aprópénztartó is. A pénztárcák egy részénél ezek a kártyatartók és irattartók egy átkapcsoló pánttal a pénztárcák belsejéhez biztonságos patenttal rögzíthetőek. Minden prémium minőségű férfi bőr pénztárcában található továbbá a modellek hátsó falában két darab papírpénztartó is. Választékunkban található két modell, amelyek belsejében középen egy nagy méretű cipzárral zárható zseb is megtalálható.

Minden sas motívumos barna bőr pénztárcánkat a GreenDeed pénztárcamárka igényesen megtervezett és kivitelezett díszdobozába csomagoljuk, így ebben a dizájnos csomagolásban ez a férfi bőr pénztárca ajándékba is kitűnő választás lehet szeretteink számára.

8