Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

 •  (5)
 •  (1)
 •  (3)

Színválasztó

 •  (5)
 •  (1)
 •  (3)

Női keretes pénztárca

A női keretes valódi bőr pénztárca modellek azon hölgyek számára készültek, akik szeretik a minőségi bőrből készült, aprópénz használatra is ideális modelleket.

Ez a pénztárca típus azoknak a hölgy vásárlóknak különösen praktikus, akik a mindennapok során sok aprópénzt tartanak pénztárcájukban. Ez a pénztárca típus létezik külső kerettel és belső kerettel is. A külső keretes modellek esetében a keretes aprópénztartó a pénztárcán kívül helyezkedik el, így egy mozdulattal nyitni vagy zárni tudjuk az aprópénztartót. Ez a megoldás biztosítja a legrövidebb időt az aprópénz fizetésénél. A női belső keretes pénztárcáknál a külső pénztárca fedél lezárja, takarja a belső keretet. Ebben az esetben csak az után férünk a keretes aprópénztartóhoz, ha előtte a patenttal záródó fedelet kinyitjuk.


 

Nicole bőr pénztárca termékcsalád:

Ez a bőr pénztárca termékcsalád két fajta valódi bőrből készül:
  • Nagyon népszerűek a fényes lakkbőrből készült keretes Nicole női bőr pénztárca modellek. A pénztárcák anyaga valódi marha bőr, erre van laminálva a fényes Croco felület. Ezek a Croco lakk bőr pénztárcák fényes felületűek, és a piros szín különböző árnyalataiban lettek legyártva. A pénztárcák belseje egyedileg lettek megtervezve, hogy tulajdonosa a használat során élvezze a kényelmet és a praktikumot. Ezek a pénztárca modellek ellátják mindhárom lényeges funkciót, több papírpénztartóval, számos irattartóval és egy aprópénztartóval rendelkeznek. Egyik legnépszerűbb modellünk a „C72401-476”.
  • Enyhén fényes felületű, finom cserzésű valódi marha bőr az alapanyaga a Nicole keretes női pénztárca kollekció másik termékcsaládjának. Ebből a bőrből készül a pénztárcák külső felülete. A pénztárcák belseje puhább kikészítésű, marha nappa bőrből készül, ezáltal pénztárcánkat kényelmesen tudjuk használni. Termékeinket piros, fekete, zöld, kék színekben hozzuk forgalomba. Minden pénztárcánkat egyedileg tervezett, igényesen kivitelezett minőségi, világos bézs díszdobozba csomagoljuk. Egyik legnépszerűbb az „55040” kódszámú modellünk.

La Scala női pénztárca „DN” termékcsalád:

  • Kiváló minőségű, puha nappa bőrből készültek ezek a pénztárcák. Minden modellünk belsejében kialakításra kerültek papírpénztartók, fém aprópénztartó és számos kártya, valamint irattartó. A pénztárcák külső felülete fedéllel záródik, melynek aljában középen található a La Scala dombornyomott logó. Ezek a minőségi, valódi keretes bőr női pénztárca termékeink fekete, piros, és kék színben kaphatóak. Egyik legnépszerűbb a „DN55020” kódszámú modellünk.
Válassza Ön is a valódi bőr pénztárca nyújtotta megbízhatóságot és kényelmet!
9