Mind a(z) 28 találat megjelenítve

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  •  (5)
  •  (23)

Színválasztó

  •  (5)
  •  (23)

Bőr pénztárca modellek különböző magyaros mintákkal

Minőségi magyaros pénztárca valódi bőr felhasználásával, igazán dekoratív különböző magyar mintás díszítéssel, aprólékosan kidolgozva, természetes barna színben.

Igazán büszkék vagyunk a GreenDeed magyar motívumos minőségi férfi pénztárca kínálatára, hiszen ez a téma a mi szívünkhöz is közel áll. Rendkívül aprólékos és igényes kialakítású bőrbe nyomott minták ezek, melyek remekül illeszkednek a pénztárca modellek természetes barna színű bőr felületébe. Mivel minden pénztárca modellünk, melyeket ebben a kategóriában talál, díszdobozban kerülnek forgalomba, így ajándékként is igazán kiváló választás lehet termékünk.


Széles választék, egyedülálló minőség!

A magyaros pénztárca kategóriánkon kívül számos további egyedi kategória is található a webáruház motívumos bőr pénztárca kínálatában. Olyan népszerű témák szerint találhat minőségi, mintás bőr pénztárca termékeket, mint a horgászat, vadászat, a különféle sportok, mint a labdarúgás, autósport, motorsport, lovaglás. Valamint számos további, kedvelt téma alapján találhatja meg a megfelelő tárcát kínálatunkban. A gyártáshoz használt valódi bőrből készült pénztárca sok-sok éven keresztül ki fogja szolgálni használata során az Ön és szerettei igényeit. Válassza a minőségi bőr termékeket, garantáltan nem fog csalódni bennük. A GreenDeed termékeket ahogy a magyaros pénztárca modelleket is innovatív tervezés, igényes és precíz munkaminőség, valamint erős, strapabíró igényesen cserzett marhabőr használata jellemez. Ezen természetes felületű modelljeink a használattal egyre szebb, patinásabb sötétebb barna árnyalatot kapnak. Számunkra ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont, melyet elsősorban a kivételes, magas minőséggel tudunk biztosítani. A termékek kiváló minőségén túlmutató, ügyfél központú hozzáállásunk pedig garancia vásárlóink számára, hogy minden megrendelés kiemelt figyelmet kap, valamint minden vásárlónk számára segítséget nyújtunk, akár a vásárlás során, akár később ha a termékkel kapcsolatban adódna problémája.

Magyaros pénztárca ajándékba!

A természetességet nem csak a pénztárca megjelenése sugározza, hanem a díszdobozé is melybe gondosan csomagolva találja a választott modellt. A magyaros pénztárca stílusához illeszkedve natur barna díszdobozról van szó, melyen a márka logója látható. Igényes és masszív kialakítású, ezáltal ajándékcsomagolásként is tökéletesen funkcionál, valamint a tárca további tárolására is megfelelő amennyiben leendő tulajdonosa több pénztárcával is rendelkezik, melyeket felváltva használ. Lepje meg szeretteit, hiszen egy ilyen hasznos és különleges, valódi bőr magyar mintás pénztárca bárkinek szép ajándék lehet.
28