1–30 termék, összesen 42 db

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  •  (15)
  •  (27)

Színválasztó

  •  (15)
  •  (27)

Prémium minőségű, mintás pénztárca kollekciónk büszkeségei a motoros mintával ellátott modellek

Egyedi mintás, kiváló, minőségi férfi bőr pénztárca kínálatunk közkedvelt témával bővült, mikor bevezettük motoros prémium kollekciónkat is.

Sokan motoroznak ma Magyarországon, akik legnagyobb hányada hobbi motoros.

Nagyon sok speed motor található az országban. Sokan használják ezt a motor típust, mivel a magas utazási sebessége miatt nagyobb távolságokat is gyorsan meg lehet tenni velük.

Ezen motorrajongók táborának készítettünk egy ilyen motort és vezetőjét ábrázoló grafikai nyomatos pénztárca családot. Ez a család több különböző típusú modellt képvisel.


Motoros bőr pénztárca választékunk kínálatában, minden motor rajongó talál magának igazán egyedi modellt

A motorrajongók másik táborának terveztünk egy chopper grafikát. A grafika alapján készült szerszámmal nyomtuk a pénztárca fedelébe ezt az igényesen kidolgozott motor grafikai rajzolatot.

Az eredeti cross motorokat az I. világháborúban használták az angolok, később a civil szférában és a motorsportban is elterjedté vált ez a típus. Pénztárcánk fedelén egy sportosan haladó motorról és vezetőjéről készült grafikai benyomat található. Ez a termékcsaládunk is több modellel jelenik meg webáruházunkban.

Egyik kedvelt termékkategóriánk, az itt található természetes bőrből készült pénztárcák mindegyike népszerű vásárlóink körében. Ezt a kategóriát a GreenDeed termékcsaládon belül hoztuk létre. Vevőink ezt a márkát talán ezeken az igényes pénztárcákon keresztül ismerik legjobban.

Ehhez a férfi pénztárca termékkategóriához használjuk az egyik legkiválóbb minőségű, drága prémium kategóriájú natúr kikészítésű marha bőrünket. Ezt a bőrt kimondottan a GreenDeed termékcsalád részére fejlesztették ki, figyelembe véve igényünket, amely egy sportos jellegű bőrre vonatkozott, mivel ezen termékeink vásárlói, használói a különböző sportok, és a természet szerelmesei.

Először csak barna színben lettek ezek a pénztárca modellek gyártva, majd később a chopper modell család, valamint a motoros – pajzsos logóval készült termékcsaládunk darabjai ugyanebből a bőrből fekete színben is rendelkezésre állnak.

Ezek a természetes férfi bőr pénztárca modellek hagyományos elrendezésűek, a pénztárcák belsejében megtalálható két darab papírpénztartó rekesz, egy vagy két darab oldalra kihajtható kártya és irattartó átkapcsolóval, vagy anélkül. A pénztárca belsejének jobb oldalában helyezkedik el az aprópénztartó, melynek fedele egy belső patenttal biztonságosan zárható.

Több mintás férfi modellünknél ezen kívül a bőr pénztárca belsejének közepében egy cipzárral zárható zseb is található. Az aprópénztartó fedele alatt helyezkedik el a Hand Made logó, mivel ezeknek a kitűnő minőségű pénztárcáknak a gyártása nagyrészt kézzel történik, egyedül a varrás készül varrógéppel. Szintén a pénztárca belsejébe van belenyomva a bőr szimbólum, amelybe a Vera Pelle felirat található. Ez a nemzetközi védjegy logó reprezentálja, hogy a pénztárca valódi bőrből készült.

Díszdobozba csomagolva

Ezeket a minőségi bőr férfi pénztárca modelleket minden esetben a GreenDeed márkájú termékeink számára tervezett díszdobozba csomagoljuk, a pénztárcák belsejének kártyázása a doboz színével megegyező natúr színű. Nagyon sok megrendelőnk a férjének, gyermekeinek, szeretteinek vásárolja ezeket a pénztárcákat. Ezért örülünk, hogy ezen termékeinket egy stílusos, a márka imázsára jellemző szép díszdobozba tudjuk szállítani.

42