1–30 termék, összesen 91 db

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

 • 9
 • 82

Vadászoknak tervezve

A GreenDeed márkán belül hoztuk létre az igazi, minőségi, egyedi, barna bőr vadász pénztárca kollekciónkat férfi vásárlóink részére. A termékek első osztályú, válogatott minőségű marhabőrből lettek legyártva. Mivel ez a márkánk kiemelt szerepet foglal el a termékválasztékunkban, jelentős figyelmet fordítottunk ezeknek az igazi férfi minőségi bőr pénztárca modelleknek a kiváló minőségben történő gyártására.


A bőr szabása

A gyártás egyik legfontosabb mozzanata a bőr szabása. A szabászgépeket a gyár legjobban képzett, nagy szakértelemmel rendelkező dolgozói kezelik. Nagyon fontos hogy a barna bőr vadász pénztárca fedele a bőr legerősebb, abszolút hibátlan részéből legyen kiszabva. Alapkövetelmény, hogy az esetlegesen előforduló kisebb bőrhibákat szabáskor kikerüljük. Mivel a bőr nem egy abszolút egységes, egynemű anyag, szabáskor figyelmet kell fordítani arra, hogy a termék kiszabott idomainak felületei harmonizáljanak egymással. Termékeinket nagy tudású szakemberek állítják, varrják össze. Különösen fontos az egyedi vadász pénztárca fedelének precíz megvarrása, mivel azt színben eltérő dísztűző cérnával végezzük. Ezért ezeknek a modelleknek a gyönyörűen kivitelezett felületi dizájn az ékessége. Ezek a klasszikus bőr pénztárca modellek nagy népszerűségnek örvendenek vadász vásárlóink körében. Tervezőink által megalkotott legpraktikusabb modelljeink kerültek gyártásra dekoratív vadász motívumokkal a termékek fedelén. Az alábbi motívumokkal forgalmazzuk termékeinket:
  • Gímszarvas
  • Dámszarvas
  • Vaddisznó
  • Farkas
  • Muflon
  • Vadászkutya
  • Vadkacsa
  • Fácán
  • Őz
  • Medve
A termékek egyedi motívumainak minősége tervezőink tehetségét dicséri. Nyomott mintával díszített, egyedi termékeink nagyon népszerűek a hazai és a környező országok vadászai között. Ezek az igazi bőr férfi vadász pénztárca modellek a bőr típusával, jellegével harmonizáló barna színben kaphatóak. Ideális méretű praktikus pénztárcák, melyekben könnyedén elhelyezhetjük kisimított papírpénzeinket, aprópénzünket, bankkártyáinkat és iratainkat is.

Irattartó vadászoknak

Forgalmazunk továbbá irattartó pénztárcát is. Az irattartó tárca fedelébe egy zsákmányállat grafikai képe van belenyomva. A tárca nagy méretű, kényelmesen elférnek benne a vadászathoz szükséges igazolványok, okmányok. Így egy helyen tudjuk tárolni és biztonságban megőrizni ezeket a létfontosságú okmányokat.

Már RFID védelemmel is elérhető

Vadász pénztárca modelljeink között már megtalálhatóak az RFID védelemmel rendelkező modellek is. Ma már sosem lehet tudni mikor, hol találkozunk egy adathalász csalóval. Jobb, ha féltve vigyázunk a tárcánkban tartott bankkártyáink és fontos irataink információira.

Díszdobozba csomagolva

Termékeinket a tárcák jellegével összhangban levő, igényes díszdobozba csomagolva szállítjuk. Ha szeretnénk meglepetést okozni egy ilyen termék ajándékozásával, erre a célra ezek a díszdobozba csomagolt vadász pénztárca termékek tökéletesen megfelelnek.
91