Mind a(z) 6 találat megjelenítése

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  • 3
  • 2
  • 1

Vendéglátásban dolgozik?

Szüksége lenne egy olyan pénztárcára, amely egyszerre szolgálja ki minden igényét és segíti a munkájában?

Nálunk jó helyen jár! Webshopunkban olyan pincér pénztárcát kínálunk, melynek fő feladata, hogy a pincérek munkáját maximálisan támogassa. A pincér brifkó legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy praktikus, nagyméretű és rendkívül időtálló, amelynek köszönhetően akár hosszú évekig használhatja mindennapi munkája során anélkül, hogy tönkremenne vagy akár kicsit is kopottassá válna.

Olvasson róla bővebben

Ahol a minőség és a praktikum találkozik

A nálunk kapható pincér pénztárca minőségi, tartós nappa bőrből készült, amely a piacon fellelhető legpuhább és legnagyobb élettartamú bőr. Pénztárcánk egy La Scala márkájú darab, a pincérek által nagyon kedvelt típus. Kialakításának köszönhetően minden felmerülő igényt kiszolgál, mellyel a vendéglátásban dolgozók munkáját segítheti. Belsejében öt papírpénztároló rekesz is található, melyeknek segítségével a különböző bankjegyeket szeparáltan, nagyságrend szerint teheti el, ezen kívül egy nagyméretű aprópénztartóval is rendelkezik, amely elengedhetetlen a szakmában.

A pénz tárolása mellett gondoltunk az iratokra is: a pincér pénztárcában még további irattartó rekeszek is vannak, melyek a pénztárca belsejében és a hátuljában egyaránt megtalálhatók, és van köztük olyan is, ami cipzárral zárható, hogy még véletlenül se hagyjon el belőle semmit. A pénztárca elöl egy fém kapoccsal, három fokozatban is zárható, amely lehetővé teszi, hogy a pénz mennyiségéhez igazítsa a brifkója méretét, így akár egyszerre sok aprópénzt is hordhat magánál – ami pincérek számára a pénztárca részéről egy elengedhetetlen tulajdonság.

Pincér brifkójának tökéletes kiegészítője lehet egy brifkó tartó

A webshopunkban kapható pincér brifkóhoz egy kifejezetten hozzá illő brifkó tartót is kínálunk 14,3 cm x 25,5 cm-es méretben. Ezt egy hátsó bújtató segítségével az övére fűzheti és beleteheti a pincér brifkóját, így az mindig Önnél lehet, anélkül, hogy a kezeit lefoglalná és akadályozná a munkájában. A brifkó tartó első része két nagyméretű rekesszel rendelkezik, oldalt pedig egy külön zsebbel, ahová tollakat vagy más írószereket tehet. Termékünk tökéletes választás a szakmabelieknek – minőség és praktikum egy helyen.

Szerezzen be egyet Ön is pincér pénztárcáink közül, és élvezze, ahogy könnyebbé teszi a munkáját!

Pénztárcáinkra 100%-os gyári garanciát vállalunk.

Vásároljon most és legyen Öné a pincér pénztárca 5980 Ft helyett most 3980 Ft-ért!

6