Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  • 3
  • 3
  • 1

Vendéglátásban dolgozik?

Válassza Ön is a minőségi és tartós valódi bőrből készült, bőr pincér pénztárca modelleket és végezze munkáját gyorsan és kényelmesen, ezen nagy méretű modelljeink segítségével.

Szüksége lenne egy olyan pénztárcára, amely egyszerre szolgálja ki minden igényét és segíti a munkájában?

Nálunk jó helyen jár! Webshopunkban olyan pincér pénztárcákat kínálunk, melynek fő feladata, hogy a pincérek munkáját maximálisan támogassa. A pincér brifkó legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy praktikus, nagyméretű és rendkívül időtálló, amelynek köszönhetően akár hosszú évekig használhatja mindennapi munkája során anélkül, hogy tönkremenne vagy akár kicsit is kopottassá válna.

Olvasson róla bővebben

Ahol a minőség és a praktikum találkozik

A nálunk kapható pincér pénztárca minőségi, tartós nappa bőrből készült, amely a piacon fellelhető legpuhább és legnagyobb élettartamú bőr. Pénztárcánk egy La Scala márkájú darab, a pincérek által nagyon kedvelt típus. Kialakításának köszönhetően minden felmerülő igényt kiszolgál, mellyel a vendéglátásban dolgozók munkáját segítheti. Belsejében öt papírpénztároló rekesz található, melyeknek segítségével a különböző bankjegyeket szeparáltan, nagyságrend szerint teheti el, ezen kívül egy nagyméretű aprópénztartóval is rendelkezik, amely elengedhetetlen a szakmában.

A pénz tárolása mellett gondoltunk az iratokra is: a nagy méretű pincér pénztárca belsejében még további irattartó rekeszek is vannak, melyek a pénztárca belsejében és a hátuljában egyaránt megtalálhatók, és van köztük olyan is, ami cipzárral zárható, hogy még véletlenül se hagyjon el belőle semmit. Így garantálva a biztonságos használatot.
A valódi bőr pincér pénztárca elöl egy fém patenttal zárható, amely egyszerre zárja az aprópénzeket, papírpénzeket és a pénztárcában esetlegesen tárolt iratokat is.

Pincér brifkójának tökéletes kiegészítője lehet egy brifkó tartó

A webshopunkban kapható pincér brifkóhoz egy kifejezetten hozzá illő brifkó tartót is kínálunk 14,3 cm x 25,5 cm-es méretben. Ezt egy hátsó bújtató segítségével az övére fűzheti és beleteheti a pincér brifkóját, így az mindig Önnél lehet, anélkül, hogy a kezeit lefoglalná és akadályozná a munkájában.

Szerezzen be egyet Ön is pincér pénztárca modelljeink közül, és élvezze, ahogy könnyebbé teszi a munkáját!

 

Ebben a kategóriában található még a C3257 és az LMT02 modell. Mindkét pénztárcánk közös jellemzője, hogy nagy méretű brifkó jellegű pénztárcáról van szó. Ezeket a pénztárcákat szívesen használják taxisok, kamionsofőrök, kereskedők és az olyan foglalkozású vevőink, akik nap mint nap sok készpénzt használnak. Ezek a pénztárcák megtalálhatók fekete, de piros színben is kimondottan hölgyek számára.

Pénztárcáinkra 100%-os gyári garanciát vállalunk.

7