Bőr pénztárca autó mintával RFID védelemmel barna RET1021/T

Cikkszám: RET1021/T-BAR Kategóriák: ,
Méretek 12 × 9,3 cm
Típus

Férfi

Szín

Aprópénztartó

1 db

Kártyatartó

9 db

Irattartó

5 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

2 db

Márka

7 870 Ft

7 870 Ft

7 870 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Autó mintás bőr pénztárca a GreenDeed márkacsaládtól

Különleges felületi dizájnnal tervezett, minőségi, valódi bőr pénztárca barna színben, melyet főképp a retro autós stílus kedvelőinek terveztünk.

Termékünk elején egy retro autó finoman kidolgozott képe látható.

A pénztárca, erős marhabőrből készült, külsejének szélein díszvarrás fut végig, mely sportos jelleget kölcsönöz a terméknek.

A tárca külsejének két oldalát egy patentos átkapcsoló fül zárja le, így óvja értékeinket.

Ez a férfi pénztárca rendelkezik RFID védettséggel, amelynek a funkciója, hogy megakadályozza az adatlopás lehetőségét a kártyáinkról.

Belső kialakításánál a fő célunk az volt, hogy minél sokoldalúbban lehessen a terméket kihasználni, ezáltal bőven jut hely értékeink, igazolványaink, kártyáink tárolására is.

Természetes kikészítésű, valódi bőr felhasználásával gyártott minőségi pénztárca:

A bőr pénztárca modelljeink magas kidolgozási minőségben készülnek, ezért alapvető fontosságú volt számunkra, hogy csak a legjobb bőrgyárakkal dolgozzunk együtt.

A bőrgyártás folyamán a legelső és legfontosabb szempont a nyersbőr minőségi átválogatása, amely az elkészült bőrök minőségét már az alapoknál meghatározza.

Ezek a bőrgyárak a legutolsó magas színvonalú bőrgyártási technológiát alkalmazzák a legkorszerűbb gépek és műszaki megoldások felhasználásával.
Nagyon fontos számunkra, hogy a bőrgyárban dolgozó technológusok magasan képzett, elhivatott emberek, akik a sok évtizedes, kifejlesztett bőrgyártási receptúrákat a legmagasabb színvonalon tudják alkalmazni.

Nagyon fontos számunkra a környezetbarát technológiák alkalmazása, mely szemlélet az egész gyártási folyamatot végigkíséri.
Az elkészült bőrök az utolsó fázisban még egyszer osztályozásra kerülnek és csak a legkiválóbb, első osztályú minőségű darabokat használjuk fel termékeink, pénztárca modelleink gyártásához.

A pénztárca belső elrendezése a következő:

  • Jobb oldalt található a hagyományos, patenttal zárható aprópénztartó.
  • Tágas fémpénztartója alatt egy praktikus zseb is kialakításra került.
  • Tárcánk bal oldalán számos kártya-, és irattartó rekesz helyezkedik el.
  • Két részre osztható, széles bankjegytartóval rendelkezik.
  • A modell közepe egy további, cipzárral záródó részt is tartalmaz, amely fontosabb irataink tárolására szolgál.

A pénztárca bőrének barna színárnyalata a fényképhez képest világosabb vagy sötétebb színű is lehet a bőr jellege miatt.

Pénztárcamodellünk akár ajándéknak is kitűnő választás lehet, mivel ez egyedi tervezésű, GreenDeed feliratos díszdobozban érkezik megrendelőjéhez.

RFID (Radio Frequency IDentification):

automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt rádió-frekvenciás technológia, amelyet a Pay Pass technológiájú bankkártyáknál, beléptető kártyáknál és személyazonosító igazolványoknál használnak.

RFID pénztárcáink különlegessége, hogy adatblokkoló fólia kerül beépítésre a pénztárca külső fedelébe, így kiküszöbölve az adatlopás lehetőségét és tökéletesen biztonságossá téve a pénztárca használatát.

Ez egy újdonságnak számító technológia, amely segítségével többé nem kell attól tartania, hogy a zsebében tartott pénztárca túl közel kerül egy leolvasó készülékhez és veszélybe kerülnek az adatai.

További autós bőr pénztárca modellekért kattintson IDE

Rengeteg pénztárca modellről videót is megtekinthet YouTube csatornánkon.