Pénztárca – melyiket válasszam?

De hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb pénztárca modellt?

Tegyünk fel magunknak pár kérdést, hogy amelyek megválaszolásával eljuthatunk a számunkra tökéletes pénztárca modellhez! Mai írásunkban kitérünk minden részletre és segítünk Önnek megtalálni álmai pénztárcáját!

  1. Hány darab kártyát és iratot szeretnénk magunkkal hordani?
  2. Mennyi apró illetve papírpénzt hordunk magunknál?
  3. Minőségi bőr? De hogyan lehetek biztos benne?
  4. Milyen stílusú pénztárcát válasszak, avagy melyik illik hozzám legjobban?

Hány darab kártyát és iratot szeretnénk magunkkal hordani?

A mai világban, a személyi igazolványunk valamint minden iratunk kártya alakú és méretű. Ugyanígy a bankkártyáink és a hitelkártyáink is. Nagyon fontos, hogy a pénztárca megvásárlása előtt eldöntsük hány darab irat- és kártyatartó rekeszre lesz majd szükségünk. Ha régebbi pénztárcája újabb verzióját keresi, nagy valószínűséggel tele vannak az irat-és kártyatartók, de sokszor nem a legszükségesebb darabokkal is. Ha azonban kiválasztja így az új darabot, célszerű átnéznie kártyáit, iratait, és eldönteni, hogy mire van feltétlenül szüksége.

A SLIM kialakítású termékek

Ezek a termékek gyakran praktikusabbnak, tűnnek, mint nagyobb, vastagabb társaik. Ezeknél a tárcáknál főként így a nap mint nap használatos kártyáink lesznek kéznél. Ezért a kevésbé szükséges darabokat egy kártyatartóban vagy esetleg egy másik erre kialakított helyen érdemes tárolni. Amennyiben gyakran használja bankkártyáját vagy hitelkártyáját fizetéshez, ezek a darabok megfelelőbbek, hiszen az aprópénztartó nem szükséges kártyás fizetés esetén.

Slim pénztárcák

Vessen egy pillantást ki- és felhajtható kártyatartóval rendelkező modelljeinkre, hogy kiválaszthassa az Ön számára megfelelő számú és elrendezésű darabot.

Ezért fontos az RFID védelem!

Kártyái és adatai biztonsága érdekében ezért válasszon RFID darabjaink közül. RFID védelemmel ellátott termékek. Ezek a pénztárca modellek ugyanis egy plusz fém fóliát tartalmaznak két réteg bőr között, ami blokkolja az elektromágneses mezőket, így meggátolva az RFID olvasókat abban, hogy megszerezzék kártyáink adatait.

Fontos lehet továbbá, hogy a pénztárca kialakítása számunkra kényelmes legyen. Továbbá fontos, hogy kézbe illő legyen a választott darab. Nem elhanyagolható azonban az sem, hogy az értékeink biztonságban legyenek. Van, akinek az a kényelmes, ha az adott tárca fedlapjába van beépítve a patent, de van aki az áthajtó füllel rendelkező modelleket részesíti inkább előnyben. Előfordulhat az is, hogy a pénztárca tervezői egy a terméket körülölelő cipzárral oldották meg. Így még nagyobb biztonságban tudhatjuk értékeinket. Bármelyik típus is áll közelebb szívünkhöz, biztosnak kell lennünk abban, hogy értékeink a legnagyobb biztonságban vannak elhelyezve.

Mennyi pénzt hordunk magunknál?

Egy pénztárca kiválasztásánál szintén fontos szempont lehet, hogy mennyi pénzt hord magánál az ember. Ha valaki előnyben részesíti a manapság egyre több helyen elérhető kártyás fizetés lehetőségét, annak inkább a kisebb, a zsebben vagy kistáskában is elférő modelljeinket ajánljuk figyelmébe. Ezért a hölgyek számára ideális modellekből létrehoztunk egy külön kategóriát: Kisméretű női pénztárcák Férfiaknak pedig a fentebb megosztott SLIM pénztárca modelleket javasoljuk!

Ezen kívül a nagyobb, vaskosabb pénztárcák elronthatják a tökéletes hivatalos öltönyös, kosztümös szettet, vagy esetleg nem férnek el a hölgyek alkalmi ruhához vásárolt kézitáskájában. Ilyen esetekben is a kisebb, vagy pedig a vékonyabb modelleket ajánljuk vásárlóinknak.

Ha valaki több készpénzt hord magánál, és esetleg a bevásárlásnál, vagy a piacon szeret aprópénzzel fizetni, akkor a nagyméretű pénztárcáink széles választékát ajánljuk. Ezekben a modellekben több rekesz is rendelkezésre áll a papírpénzeink tárolására, valamint a pénztárca méretének megfelelően az aprópénztartó rész is nagyobb méretű, így ezért biztosan nem lesz kényelmetlen a tárca összecsukása. Nagyméretű pénztárca modellek

Brifkó, azaz sokrekeszes pénztárca

Amennyiben Ön előszeretettel válogatja szét címletek szerint (ötszáz, ezer, kétezer, ötezer, tízezer, húszezer forintos) pénzét, és azt könnyebben kezeli így, Önnek ebben az esetben a több rekeszes modellek a legmegfelelőbbek. Előfordul, hogy Ön gyakran utazik külföldre, ámde nem szeretné mindig különválogatni a külföldi bankjegyeket és az aprópénzt. Ebben az esetben a több rekeszes, nagyobb méretű tárcáinkat ajánljuk. Ezek között olyannal is találkozhat, amelyben az aprópénztartó rész is több rekeszre van felosztva a még kényelmesebb használat érdekében.

Ahhoz tehát, hogy Ön a számára legmegfelelőbb méretű tárcát válassza, ajánljuk, hogy pakolja ki régi pénztárcájának tartalmát maga elé az asztalra és döntse el, melyik méretű tárcában férnek el kényelmesen dolgai. Azonban melyek azok a fenti szempontok, amelyek Önre a leginkább jellemzőek?

Minőségi bőr?

Lehet, hogy a pénztárca tartóssága és eleganciája a legfontosabb kritérium, ebben az esetben csakis minőségi, első osztályú bőr tárcát érdemes vásárolni. Cégünk igényes termékeket készít, ezért kizárólag 100%-os, valódi bőrt használunk a gyártás során. Kiválóan szakképzett bőripari mérnökökkel, továbbá a bőrgyártásban hatalmas gyakorlattal rendelkező bőripari technológusokkal dolgozunk együtt. Szakképzettségük és elhivatottságuk pedig garancia a kikészített bőrök kiváló minőségére nézve. A szakszerűen kikészített, valamint a kiváló minőségű bőr tartós lesz, és az évek múlásával is remekül fog kinézni. Figyeljen azonban a vékony szélekre, zsebekre is. A vékony kivitelezés pedig a szakszerű kikészítési eljárást jelzi.

A pénztárcaiparban eltöltött több mint 40 éves tapasztalattal a hátunk mögött mindig a 100%-os, egyedi, ámde magas minőségű bőr pénztárcák gyártására törekedtünk. Miként a mai napig ezért ez vállalkozásunk motivációja vásárlóink maximális megelégedésére. Keresse a valódi bőr piktogramot, továbbá a VERA PELLE feliratot tárcáink képénél. Ez a logó pedig a „VALÓDI BŐR” olasz nyelvű megfelelője. Vásárlóink is tapasztalták, hogy az általunk forgalmazott bőr termékek egytől egyig megbízhatóak, és a legjobb minőségűek. Sokkal tovább tudják használni őket, mint a piacon, vagy egyéb helyeken vásárolt műbőr darabokat. Hogy őszinték legyünk, szerintünk nincs még egy olyan alapanyag, ami kifinomultabb, stílusosabb vagy elegánsabb lenne a bőrtől.

Válassza ezért az Önhöz leginkább illő pénztárca modellt!

Ezért el kell dönteni, hány rekesz legyen az új tárcájában. Továbbá azt is, mekkora méretű terméket szeretne vásárolni. Ha megbizonyosodott róla, hogy 100%-os bőr tárcáink az általunk garantált minőségűek, akkor eljött az ideje, hogy kiválassza az Önhöz leginkább illő stílust. Pénztárcáink széles választékában megtalálhatja a visszafogottabb, tradícionális színű modelleket, de a legdivatosabb, egyedi színárnyaltokig szinte mindent. Ugyanez jellemző pedig a tárcáink stílusbeli változatosságára is. Ahol az elegáns, illetve komoly és klasszikus darabokat, valamint az egészen sportos modelleket is válogathatjuk kedvünkre.

Montívumos pénztárca

De nem feledkeztünk meg a legnépszerűbb hobbik kedvelőről sem. Kínálatunkban megtalálhatják kedvencük képével díszített darabokat a veterán autók: zsiguli és trabant szerelmesei is. Továbbá vadász vásárlóink kedvében járva, különböző szarvasos, vaddisznós vagy akár vadászkutyás változatokat is terveztünk. Ugyanígy megtalálják a horgászok is kedvenc halaik képét, ha pénztárcájukra pillantanak. Akik az ősi magyaros motívumokat keresik, azok sem távoznak majd üres kézzel áruházunkból. Az ő igényeikre építve hoztuk piacra gyalogos, lovas íjász, valamint a csodaszarvas képével díszített darabokat. Motívumos pénztárcák.

A hölgy vásárlóinkra gondolva több egyedi virágos, és indás benyomattal díszített modellt is terveztünk. Melyek igazán finom és elegáns külsőt kölcsönöznek az adott daraboknak.

Ám van aki esetleg az öltözködési szokásaihoz szeretne pénztárcát választani. Azonban azoknak is van tanácsunk, akik gyakran visel farmert és világosabb színű ruhát. Ezen vevőknek ezért világosabb árnyalatú termékeinket ajánljuk. Egy elegánsabb, öltönyös vagy kosztümös összeállításhoz sötétebb árnyalatú bőr pénztárcáinkat ajánljuk figyelmébe a teljes összhang elérése érdekében.

Amennyiben ajándékozni szeretné tárcáink valamelyikét, szíves figyelmébe ajánljuk díszdobozos csomagolásban forgalmazott darabjainkat. Minden díszdobozt egyedileg, az adott pénztárca stílusához és kialakításához illőre terveztünk. Önnek már csomagolnia sem szükséges, hiszen a stílusos díszdobozban érkező bőrdíszműves termék önmagában is megállja helyét,- legyen szó szülinapról, vállalati ünnepségről vagy a karácsonyfa alá szánt személyre szóló ajándékról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1