Pénztárca – melyiket válasszam?

De hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb pénztárca modellt?

Tegyünk fel magunknak pár kérdést, hogy amelyek megválaszolásával eljuthatunk a számunkra tökéletes pénztárca modellhez! Mai írásunkban kitérünk minden részletre és segítünk Önnek megtalálni álmai pénztárcáját!

  1. Hány darab kártyát és iratot szeretnénk magunkkal hordani?
  2. Mennyi apró illetve papírpénzt hordunk magunknál?
  3. Minőségi bőr? De hogyan lehetek biztos benne?
  4. Milyen stílusú pénztárcát válasszak, avagy melyik illik hozzám legjobban?

Hány darab kártyát és iratot szeretnénk magunkkal hordani?

A mai világban, a személyi igazolványunk valamint minden iratunk bank kártya méretű. Nagyon fontos, hogy a pénztárca megvásárlása előtt eldöntsük hány darab irat- és kártyatartó helyre lesz majd szükségünk. Ezért új pénztárca vásárlása előtt célszerű kivenni a régi pénztárcánkból az összes iratunkat és kártyánkat. Selejtezzük ki azokat a darabokat, amelyeket már nem akarunk használni az új pénztárcánkban. Így pontosan rendelkezésünkre áll hány darab irattartó és kártyatartó helyre lesz szükségünk az új pénztárca megrendelésekor.

A SLIM kialakítású termékek

Amennyiben gyakran használja bankkártyáját vagy hitelkártyáját fizetéshez, ezek a darabok megfelelőbbek, hiszen aprópénztartó sem szükséges kártyás fizetés esetén. Ebben az esetben ezek a termékek praktikusabbak, mint nagyobb, vastagabb társaik.

Slim pénztárcák

Vessen egy pillantást ki- és felhajtható kártyatartóval rendelkező modelljeinkre, hogy kiválaszthassa az Ön számára megfelelő számú és elrendezésű darabot.

Ezért fontos az RFID védelem!

Kártyái és adatai biztonsága érdekében válasszon RFID modelljeink közül. RFID védelemmel ellátott termékek. Ezeknél a pénztárca modelleknél egy speciális fém fólia van beépítve a pénztárca fedelének bőre és a bélésanyag közé, ami blokkolja az elektromágneses mezőket. Így ez a fém fólia meggátolja az RFID olvasókat abban, hogy megszerezhessék kártyáink adatait.

Fontos lehet továbbá, hogy a pénztárca kialakítása számunkra kényelmes legyen, valamint kézbe illő legyen a választott darab. Nem elhanyagolható azonban az sem, hogy az értékeink biztonságban legyenek. A női pénztárcák általában egy belső patentos fedéllel zárhatóak. A férfi pénztárcák fedelét sok esetben patentos külső átkapcsolóval tudjuk zárni. Előfordulhat az is, hogy a tervezők a pénztárca zárását egy körülölelő cipzárral oldották meg. Így még nagyobb biztonságban tudhatjuk értékeinket. Bármelyik típus is áll közelebb szívünkhöz, biztosnak kell lennünk abban, hogy értékeink a legnagyobb biztonságban vannak elhelyezve.

Mennyi pénzt hordunk magunknál?

A termék kiválasztásánál szintén fontos szempont, hogy mennyi pénzt tartunk a pénztárcánkban. Ha valaki előnyben részesíti a manapság egyre több helyen elérhető kártyás fizetés lehetőségét, annak inkább a kisebb, a zsebben vagy kistáskában is elférő modelljeinket ajánljuk figyelmébe. Ezért a hölgyek számára ideális modellekből létrehoztunk egy külön kategóriát: Kisméretű női pénztárcák Férfiaknak pedig a fentebb megosztott SLIM pénztárca modelleket javasoljuk!

Ezen kívül a nagyobb, vaskosabb pénztárcák elronthatják a hivatalos öltönyös, kosztümös szettet, vagy esetleg nem férnek el a hölgyek alkalmi ruhához vásárolt kézitáskájában. Ilyen esetekben is a kisebb, vagy pedig a vékonyabb modelleket ajánljuk vásárlóinknak.

Ha valaki több készpénzt hord magánál, és szokott gyakran aprópénzzel is fizetni, akkor a nagyméretű pénztárcáink széles választékát ajánljuk. Ezekben a modellekben több rekesz is rendelkezésre áll a papírpénzeink tárolására, valamint a pénztárca méretének megfelelően az aprópénztartó rész is nagyobb méretű, így ezért biztosan nem lesz kényelmetlen a tárca összecsukása. Nagyméretű pénztárca modellek

Brifkó, azaz sokrekeszes pénztárca

Amennyiben Ön előszeretettel válogatja szét címletek szerint (ötszáz, ezer, kétezer, ötezer, tízezer, húszezer forintos) papírpénzét, és azt könnyebben kezeli így, Önnek ebben az esetben a több rekeszes modellek a legmegfelelőbbek. Ezek között olyannal is találkozhat, amelyben az aprópénztartó rész is több rekeszre van felosztva a még kényelmesebb használat érdekében.

Ahhoz, hogy Ön a számára legmegfelelőbb méretű tárcát válassza, ajánljuk, hogy pakolja ki régi pénztárcájának tartalmát maga elé az asztalra és így döntse el, melyik méretű pénztárcában férnek el kényelmesen dolgai. Melyek azok a szempontok, amelyek az Ön számára a legfontosabbak egy pénztárca kiválasztásánál?

Minőségi bőr?

Ha a pénztárca tartóssága és eleganciája a legfontosabb kritérium, ebben az esetben csakis minőségi, első osztályú bőrből készült tárcát érdemes vásárolni. Cégünk igényes termékeket készít, ezért kizárólag 100%-os, valódi bőrt használunk a gyártás során. Kiválóan szakképzett bőripari mérnökökkel, továbbá a bőrgyártásban hatalmas gyakorlattal rendelkező bőripari technológusokkal dolgozunk együtt. Szakképzettségük és elhivatottságuk pedig garancia az általunk használt kikészített bőrök kiváló minőségére nézve. A szakszerűen kikészített, kiváló minőségű bőr tartós, és az évek múlásával is remekül fog kinézni. Ugyanígy fontos a szakszerű jó munkaminőség a pénztárcák gyártása során.

A pénztárcaiparban eltöltött több mint 40 éves tapasztalattal a hátunk mögött mindig a 100%-os bőrből készült egyedi, ámde magas minőségű bőr pénztárcák gyártására törekedtünk. Mai napig ez vállalkozásunk legfontosabb motivációja vásárlóink legnagyobb megelégedésére. Keresse a valódi bőr nemzetközi piktogramot, vagy a VERA PELLE feliratot, amelyeket mindig belenyomunk a pénztárcák belsejében a bőrbe. Vásárlóink is tapasztalhatták, hogy az általunk forgalmazott bőr termékek egytől egyig tartósak, és a legjobb minőségűek. Szerintünk nincs még egy olyan alapanyag, ami tartósabb, kifinomultabb, stílusosabb vagy elegánsabb lenne a bőrtől.

Válassza ezért az Önhöz leginkább illő pénztárca modellt!

El kell döntenie, hány irattartó és bankkártya tartó legyen az új tárcájában. Továbbá azt is, mekkora méretű terméket szeretne vásárolni. Ha megbizonyosodott róla, hogy 100%-os bőr tárcáink az általunk garantált minőségűek, akkor eljött az ideje, hogy kiválassza az Önhöz leginkább illő stílust. Pénztárcáink széles választékában megtalálhatja a visszafogottabb, tradicionális, vagy a legdivatosabb, egyedi modelleket is. Ugyanez jellemző a tárcáink stílusbeli változatosságára is. Válogathat az elegáns, illetve komoly és klasszikus darabok, valamint az egészen sportos modellek között.

Montívumos pénztárca

Nem feledkeztünk meg a szabadidő sportok, a különféle hobbik kedvelőiről sem. Kínálatunkban megtalálhatják kedvenceiket pénztárcáink között a veterán autók szerelmesei is. Továbbá vadász és horgász vásárlóink kedvében járva, különböző zsákmány állatok grafikai benyomatával díszített sok fajta pénztárca széles választékával rendelkezünk. Több fajta ősi magyar motívum grafikai benyomatával díszített pénztárca lett gyártva ősi kultúránk iránt érdeklődő vásárlóink számára. Motívumos pénztárcák.

 

A hölgy vásárlóinkra gondolva több egyedi virágos, és inda mintás benyomattal díszített modellt is terveztünk. Ezek az egyedi benyomatok finom és elegáns külsőt kölcsönöznek az adott daraboknak.

Egy elegánsabb, öltönyös vagy kosztümös összeállításhoz sötétebb árnyalatú bőr pénztárcáinkat ajánljuk figyelmébe a teljes összhang elérése érdekében. Azonban azoknak is van tanácsunk, akik gyakran viselnek farmert és világosabb színű ruhát. Ezeknek a vásárlóinknak sportos jellegű, nem fekete vagy sötét színű, hanem az általában viselt ruházatukhoz illő világosabb színű terméket ajánlunk.

Amennyiben ajándékozni szeretné tárcáink valamelyikét, szíves figyelmébe ajánljuk díszdobozos csomagolásban forgalmazott darabjainkat. Minden díszdobozt egyedileg, az adott pénztárca stílusához és kialakításához illőre terveztünk. Önnek már csomagolnia sem szükséges, hiszen a stílusos díszdobozban érkező bőrdíszműves termék önmagában is megállja helyét,- legyen szó szülinapról, vállalati ünnepségről vagy a karácsonyfa alá szánt személyre szóló ajándékról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük