Corvo Bianco pénztárca

Minőség, letisztult formák, exkluzív megjelenés – három olyan tulajdonság, amelyek megléte minden pénztárca vásárlásakor különösen fontos szempont, és amelyek mindegyike jellemző Corvo Bianco pénztárca márkára.

Ritka, mint a fehér holló

A különleges bőrbenyomásoknak, a színvonalas részletkidolgozásnak és a minőségi fém kelléleknek köszönhetően a Corvo Bianco tárcák nehezen találnak vetélytársat. Ezt jelzi a márkanév is: az olasz corvo bianco szó magyarul fehér hollót jelent. A Corvo Bianco hat különleges és egyedi kollekciót hozott létre annak érdekében, hogy Ön biztosan megtalálja az igazit.

Corvo Bianco pénztárca kollekciók

Selyemfényű bőr női Corvo Bianco pénztárca

Selyemfényű bőr női pénztárca
„CBS” kollekció

Ötféle típusú tárcát találhat a női „CBS” kollekcióban, melyek mind kiváló minőségű, selyemfényű marhabőrből gyártott, Corvo Bianco Luxury bőrbenyomással rendelkeznek. A tárcák praktikus kialakítású, kártyatartó rekeszekkel ellátott, patentos darabok, melyek belül a külső bőr színével harmonizáló bélésselymet kaptak.


 

Puha tapintású Corvo Bianco női pénztárca

Puha tapintású Corvo Bianco női pénztárca
„CN” kollekció

E kollekció darabjai mind brifkó jellegű pénztárca, puha marhabőrből készült darabok. Íves fedelük, finom szegélykidolgozásuk és a különleges bőrbenyomás teszi igazán nőiessé ezeket a pénztárcákat, melyeket öt különböző típusban találhat meg és háromféle szín közül választhatja ki az Önnek legkedvesebbet: feketét, pirosat vagy barnát.


 

 

Nőies Corvo Bianco pénztárca rusztikus felülettel
„BV” kollekció

Ötféle pénztárca tartozik ebbe a kollekcióba, melyekben mind közös a rusztikus megjelenés, a nagy méret, a praktikus belső felépítés és a minőségi bőr alapanyag. A kollekció darabjait főként azoknak ajánljuk, akik a natúr színeket és anyagokat kedvelik.


 

 

Exkluzív Corvo Bianco pénztárca RFID védelemmel
„RCBS” kollekció

Ha maximális biztonságban szeretné tudni az értékeit, az RFID védelemmel ellátott pénztárca modelleket javasoljuk. Ezek olyan anyagból készültek, amelyek blokkolják a különböző RFID jeleket, melyeket a PayPass technológiájú kártyáink használnak (például a bankkártyánik, különböző beléptető kártyáink, stb.), így megakadályozzák az adatlopást.

 


 

Csíkbetétes Corvo Bianco RFID pénztárca

Csíkbetétes Corvo Bianco RFID pénztárca
„RCCS” kollekció

Szintén RFID védelemmel ellátott pénztárcák kaptak helyet ebben a kollekcióban, de a biztonságos, többrétegű anyag mellett egy kiegészítő dizájnelemmel, egy csíkbetéttel vannak megspékelve.


Csíkbetétes Corvo Bianco pénztárca
„CCS” kollekció

Kinézetében hasonlít a fenti, RFID védelemmel ellátott csíkbetétes kollekcióhoz: szintén prémium marhabőrből készült és sötétebb, férfiasabb színek harmonizálnak ebben a kollekcióban. A pénztárca belsejében igényes gyártású bélésselyem található.


Válassza ki kedvencét és mi díszdobozba csomagolva másnapra megküldjük Önnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük