Összeillő divatos pénztárca és kártyatartó 4. rész

Elkészült cikksorozatunk immáron 4. része, ahol az összeillő divatos pénztárca és kártyatartó modelleket párosítottuk. Korábbi cikkünkben (Összeillő női termékek 3. rész) a piros összeillő termékeket kezdtük el összepárosítani. Most is maradunk a piros színnél, de ezúttal a fényes lakkbőrt kedvelőknek szeretnénk kedvezni.

 

Divatos női pénztárcák és kártyatartók

Nicole lakkbőr női pénztárca és kártyatartó

Sötétvörös színű, divatos lakkbőr női pénztárca croco mintával. A termék egyik oldalán fém keretes aprópénztartó rekesz került kialakításra. Másik oldalán patenttal zárható fedél alatt papírpénztartó, kártya és irattartó rekesz került kialakításra. Ez a pénztárca közepes méretű, jól kézbeillő modell. A pénztárca 9db kártyatartót tartalmaz, de ez sok esetben kevés lehet, ezért érdemes kiegészítőként egy hozzá illő kártyatartót választani.

Nicole croco bőr női pénztárca piros C47009-044

Nicole croco bőr kártyatartó C42330-044

Ha tetszik a párosítás, kattints a képekre vagy a linkekre, hogy még többet megtudj a termékekről és akár mindjárt kosába is tehető.

Ez az összeillő divatos női pénztárca és kártyatartó díszdobozban kerül kiszállításra, így kiváló ajándék is lehet. (külön díszdoboz a pénztárcának és a kártyatartónak, ugyanabban a stílusban)

 


 

Croco mintás, kézbeillő női pénztárca és kártyatartó

Praktikus, körbe cipzáros lakkbőr, croco mintás női pénztárca. Ebben a kézbeillő pénztárcában 4db papírpénztartó, 2db irattartó és összesen 9db kártyatartó került kialakításra. Mivel kevés kártya fér el a pénztárcában, így érdemes lehet kiegészíteni egy kártyatartóval.

Nicole croco bőr pénztárca piros C77006-603

Nicole croco bőr női kártyatartó piros C42330-603

Ha tetszik a párosítás, kattints a képekre vagy a linkekre, hogy még többet megtudj a termékekről és akár mindjárt kosába is tehető.

Ez az összeillő divatos pénztárca és kártyatartó hozzáillő, elegáns díszdobozban kerül kiszállításra. Így kiváló választás lehet szeretteink számára. (külön díszdoboz a pénztárcának és a kártyatartónak)

 

Niclole divatos női pénztárca változó méretű croco mintával

Jó minőségű fényes lakkbőrből készült divatos pénztárca és kártyatartó. Mindkét termék felületét kisebb és nagyobb méretű croco minta teszi egyedivé. Ebben a körbe cipzáras praktikus pénztárcában mindössze 9db kártyatartó hely kerül kialakításra, ami olykor kevés lehet, ezért érdemes kiegészíteni egy hozzá illő kártyatartóval.

Nicole croco bőr pénztárca piros C77006-587

Nicole croco bőr női kártyatartó piros C42330-587

Ha tetszik a párosítás, kattints a képekre vagy a linkekre, hogy még többet megtudj a termékekről és akár mindjárt kosába is tehető.

Ez az összeillő divatos pénztárca és kártyatartó elegáns díszdobozban kerül kiszállításra. Így kiváló választás lehet szeretteink számára. (külön díszdoboz a pénztárcának és a kártyatartónak)

 


 

Nicole keretes lakkbőr pénztárca és kártyatartó

Bordópiros színű minőségi, lakkbőr, összeillő divatos pénztárca és kártyatartó. A pénztárca és kártyatartó külső bőr felülete fényes croco mintával díszített. A pénztárca főbb jellemzője a fém keretes aprópénztartó. Belül a rendelkezik további papírpénztartó, kártyatartó és irattartó rekeszekkel. Ez a kifejezetten nőies, kézbeillő pénztárca elég összetett és sok rekesszel rendelkezik, mégis érdemes lehet kiegészíteni egy hozzá illő kártyatartóval.

Nicole croco bőr női pénztárca piros C55021-476

Nicole croco bőr kártyatartó C42003-476

Ha tetszik a párosítás, kattints a képekre vagy a linkekre, hogy még többet megtudj a termékekről és akár mindjárt kosába is tehető.

A pénztárcát és a kártyatartó is elegáns beige színű díszdobozba csomagolva szállítjuk. Ez az összeillő divatos pénztárca és kártyatartó az ideális ajándék lehet szeretteink számára.

 


 

Webáruházunkban még mindig maradtak összeillő termékek, ezért egy hét múlva ismét jelentkezünk a folytatással. A folytatásban ismét férfi pénztárcák és kártyatartók kerülnek összepárosításra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1