Nicole női bőr pénztárca világos piros 74522

Cikkszám: 74522-LIG.RED Kategóriák: ,
Méretek 19 × 10 cm
Típus

Női

Szín

Aprópénztartó

Van

Kártyatartó

15 db

Irattartó

5 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

2 db

Márka

13. 980 Ft

13. 980 Ft

13. 980 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Nicole női bőr pénztárca piros színű modell

Selyemfényű bőrből készült magas minőségű, nagy méretű női bőr pénztárca, divatos piros színű fedelén benyomott márkajelzéssel. 

  • Szépen ívelt fedele patenttal zárható.
  • A pénztárca kettő darab papírpénztartóval és egy cipzárral zárható aprópénztartóval rendelkezik.
  • Belül a fedél alatt oldalra kihajtható, patenttal zárható irattartó és kártyatartók helyezkednek el.
  • A pénztárca hátuljában egy további cipzáras zseb található.

Leginkább azon hölgyek számára ajánljuk, akik szeretnek több dolgot is egy helyen tudni, de akár mint ruházati kiegészítő is nagyon jól megállja a helyét,
hiszen egy nagyon elegáns és nőies nagy méretű női bőr pénztárca termékünk.

Nagyon szép nőies színekben készítjük ezt a divatos női pénztárca modellt, amely jelen esetben élénk, fényes piros színben pompázik.

Magas minőségű bőr pénztárca, tartós használatra tervezve.

Ne elégedjen meg egy műbőr pénztárcával, hiszen egy valódi, minőségi bőr pénztárca sok-sok évvel tovább használható, mint az utánzatok.

Számunka mindennél fontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, ezért készítünk kifogástalan, minőségi női bőr pénztárca termékeket és ezért kezeljük vásárlóink észrevételeit, panaszait kiemelt fontossággal.

Termékeink egytől-egyig valódi bőrből készült és többszörösen ellenőrzött pénztárca modellek. Egész a bőr előkészítésétől kezdve a gyártáson át vevőink kiszolgálásig, gondosan járunk el a lehető legnagyobb precizitással.
Ennek köszönhetően mára utánozhatatlan minőségben tudjuk előállítani a legjobb minőségű igazi bőr felhasználásával készített női és férfi pénztárca termékeinket.

Gyári garanciánk szavatolja vásárlóink számára, hogy bármely a pénztárcát érintő kifogásolható hibát átvizsgáljunk és igény szerint orvosoljunk.

Díszdobozos termék.

Termékünk esztétikus díszdobozba van csomagolva, így akár tökéletes választás lehet ajándékozásra is.
A díszdoboz ezen funkciója mellett természetesen a termék védelméről is gondoskodik, így Önhöz sértetlenül érkezhet meg.

Ha szeretne segítséget kérni tőlünk a megrendeléshez vagy a már kézhez kapott rendelésével kapcsolatban lenne észrevétele, akkor ügyfélszolgálati elérhetőségeinken készséggel segítünk.

Esetlegesen felmerülő kérdéseire, weboldalunkon is találhat választ „Kérdések és válaszok” aloldalunkon, valamint ügyfélszolgálatunkat felkeresve, telefonon vagy e-mailben.

Ha szeretne további információkat az általunk kínált termékekről, akkor engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk YouTube csatornánkat.
Itt számos modellt tekinthet meg, így talán még könnyebben találja meg a megfelelő pénztárcát.

1