Férfi pénztárca valódi bőr világosbarna GreenDeed CVT7411M

Cikkszám: CVT7411M-V.BA Kategóriák: , ,
Méretek 9 × 11 cm
Típus

Férfi

Szín

Aprópénztartó

1 db

Kártyatartó

10 db

Irattartó

3 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

2 db

Márka

6. 480 Ft

6. 480 Ft

6. 480 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Férfi pénztárca valódi bőr barna GreenDeed

Rendkívül elegáns és praktikus valódi bőrből gyártott, klasszikus kialakítású minőségi férfi bőr pénztárca barna színben, mely díszdobozban érkezik megrendelőinkhez.

Átkapcsoló pánt nélkül gyártottuk ezt a terméket, hogy azoknak a vevőinknek is kedvezzünk, akik az egyszerűséget kedvelik.

Ez a közepes méretű férfi pénztárca finom tapintású bőrből készült sok szép színben melyek áruházunkban megvásárolhatók.

A valódi bőr pénztárca hagyományos kialakítású belsejének jellemzése:

  • Lekerekített fedelű aprótartót tartalmaz, melynek fedele patenttal zárható.
  • Számos kártyatartóval rendelkezik ez a modell.
  • A praktikus férfi pénztárca mindkét oldalán a kártya és fémpénzes rész alatt egy-egy zseb található.
  • Papírpénztartója két rekeszes, melynek egyik felében további névjegytartó részeket helyeztünk el.

Válassza a legjobbat!

Ne elégedjen meg egy műbőr pénztárcával, hiszen egy valódi, minőségi bőr pénztárca sok-sok évvel tovább használható, mint az utánzatok.

Számunka mindennél fontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, ezért készítünk kifogástalan, minőségi női bőr pénztárca termékeket és ezért kezeljük vásárlóink észrevételeit, panaszait kiemelt fontossággal.

Termékeink egytől-egyig valódi bőrből készült és többszörösen ellenőrzött pénztárca modellek. Egész a bőr előkészítésétől kezdve a gyártáson át vevőink kiszolgálásig, gondosan járunk el a lehető legnagyobb precizitással.
Ennek köszönhetően mára utánozhatatlan minőségben tudjuk előállítani a legjobb minőségű igazi bőr felhasználásával készített női és férfi pénztárca termékeinket.

Kellemes natúr hatású díszdobozban küldjük, amely a klasszikus férfi pénztárca stílusához is passzol.

Amennyiben éppen egy hasznos és kedves ajándékot keres, akkor igazán jó választás lehet ez a kiváló minőségű, díszdobozos valódi bőr pénztárca.

A díszdoboz nem csak ajándékozáskor biztosít kellemes megjelenést, de magát a terméket is óvja a mérsékelt külső behatásoktól.
Termékeink minőségét a csomagküldésig folyamatosan ellenőrizzük, így igyekszünk kiszűrni az esetleges felületi sérüléseket.

Esetlegesen felmerülő kérdése esetén, szeretnénk figyelmébe ajánlani webáruházunk ide vonatkozó oldalát, ahol a legfontosabb kérdésekre kaphat választ.
Amennyiben ezen kívül szeretne segítséget kérni, akkor örömmel fogadjuk megkeresését és természetesen igyekszünk a probléma lehető leggyorsabb elhárításában.

Ha még nem döntötte el melyik pénztárca modellt választja kínálatunkból, akkor javasoljuk hogy keresse fel YouTube csatornánkat, ahova számos modellről került fel bemutató videó és ez a lista folyamatosan bővül.