Régen, a korai modern Európában a táska viselése egyetlen célt szolgált: hogy a viselője pénzérméket tárolhasson bennük. Ebből az okból kifolyólag nők és férfiak már ekkor is egyaránt hordtak táskát maguknál. A fiatal lányokat ebben az időben arra tanították, hogy a hímzésben való jártasság fontos a házasság szempontjából, így ahogy telt-múlt az idő, egyre szebb és szebb kézitáskákat varrtak. Feltámadt az igény az egyre mutatósabb és kisebb táskák elkészítésére: ekkor született meg a retikül, ami legelőször Franciaországban vált híressé, majd Angliában is elterjedt, ahol „elengedhetetlen” kiegészítőnek tartották. A férfiak nem alkalmazkodtak ehhez a trendhez; megmaradtak a hagyományos táskáknál és jelenleg előszeretettel használják az oldaltáskákat, amelyek pántját általában általvetve hordják.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

A nők kedvence: a clutch

A nők eközben a kézitáskák egész tárházát alakították ki és viselik nagy örömmel. A táska alakja és füle alapján számtalan különböző táskát különíthetünk el. Egyik legkedveltebb és elegáns eseményeken legtöbbször használt változata a cluth, más néven a női alkalmi táska, amely kis mérete és négyszögletű formája mellett arról ismerhető meg, hogy levehető pánttal rendelkezik, így viselője akár a hétköznapokon is hordhatja a vállán átvetve, elegáns eseményeken viszont általában a kézben tartva szokás hordani. A mai divatos darabok túlnyomó többségben mágneses kapoccsal zárhatóak, de vannak patentos változatai is.

Minden parti elengedhetetlen kelléke, amely az Ön gardróbjából sem hiányozhat!

Mi, nők, szeretünk öltözködni, ha pedig ruhákról és kiegészítőkről van szó, sosincs olyan, hogy elég, netán túl sok van a szekrényünkben. Minden összeállításhoz kell, hogy passzoljon minimum egy tökéletes cipő és egy tökéletes táska, és akkor még nem ejtettünk szót az ékszerekről. Az alkalmi táskákat azért szeretjük ennyire, mert elég egy-két alapdarabot kiválasztanunk: egy szolidabbat, ha színházba vagy étterembe megyünk és egy vagányabbat, ha partira vagy hasonló eseményre vagyunk hivatalosak. Webshopunkban találhat szolid és vadabb táskákat egyaránt, melyek többféle színben és anyagból készültek. Némelyikük kövekkel, némelyikük masnival vagy elegáns varrással van megbolondítva, melyek közül biztosan talál a stílusához, illetve az alkalomhoz illő darabot. Legtöbb alkalmi táskánk szaténból készült, mágneses kapoccsal zárható és rendelkezik egy hosszabb, textil vállpánttal és egy patenttal rögzíthető rövidfogóval is, hogy bármilyen helyzetben kényelmes legyen a viselése. Táskáink 24 x 10 centiméteresek, amely tökéletes méret a nélkülözhetetlen dolgok tárolására, legyen az egy mobiltelefon, iratok, lakás- vagy kocsikulcsok, egy kisebb sminkkészlet vagy egy pénztárca, amelyet akár a táskák belsejében kialakított belső zsebben is tárolhat, hogy minél hamarabb és könnyebben hozzáférjen. Webshopunkban összesen negyvennyolc darabból választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő alkalmi táskát, melyeket nem mindennapi áron kínálunk. A minőség nálunk megfizethető!
0