Pénztárca fekete színű valódi bőr RFID védett La Scala DVI1021

Cikkszám: DVI1021-FEKET Kategóriák: , , ,
Méretek 12 × 9 cm
Típus

Férfi

Szín

Aprópénztartó

1 db

Kártyatartó

9 db

Irattartó

6 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

2 db

Márka

8 780 Ft

8 780 Ft

8 780 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

La Scala márkás férfi pénztárca valódi bőrből RFID védelemmel

Elegáns külsővel, praktikus belsővel rendelkező fekete színű valódi bőr férfi pénztárca, mely díszdobozos La Scala modell RFID védelemmel.

Elegáns dizájn jellemzi ezt a fekete színben gyártott férfi pénztárca modellt, melynek fedelére egy szolid díszítősáv került.

Tapintása igazán kellemes, köszönhetően a puha, minőségi kidolgozású valódi bőr felületnek, amellyel rendelkezik.

Az elegáns férfi bőr pénztárca praktikus elrendezéssel:

A mindennapi használat során kényelmes és biztonságos használatot nyújt ez a rendkívül praktikus férfi bőr pénztárca.
Olyan megoldásokkal van ellátva, amelyeket biztosan értékelni fog.

  • Bal oldalán számos oldalra lapozható kártyatartó zseb található, melyet egy átkapcsoló pánt segítségével zárhatunk le.
  • A jobb oldalon található a hagyományos aprópénztartó, ahol kiszóródás nélkül tárolhatjuk aprópénzeinket.
  • A termék közepén találunk egy igen hasznos zsebet, melyet cipzárral zárhatunk.
  • Hátulján pedig egy kétrészes bankjegytartó helyezkedik el, amely tágas méretével lehetővé teszi bankjegyeink megfelelő tárolását.

Bármikor hasznos és kedves ajándék egy minőségi, valódi bőr pénztárca.

Ha ezt a fekete színű La Scala márkás pénztárca modellt ajándékba szeretné adni, akkor kiváló választás lehet szerettei számára, mivel elegáns díszdobozban szállítjuk.

A díszdoboz szerepe azonban túlmutat az ajándékozáskor betöltött csomagolás szerepén, hiszen magát a terméket is védi a külső behatásoktól.

Minőségét többször is, rendszeresen és szigorúan ellenőrizzük, ezzel igyekszünk biztosítani vásárlóinkat arról, hogy a lehető legkiválóbb termékeket kapják amennyiben webáruházunkban vásárolnak.

Az RFID technológia segítségével illetéktelenek akár távolról is hozzáférhetnek az érintett kártyákhoz és az azokon tárolt adatokhoz.
Ennek eredményeként bankkártyaadatok, személyes azonosítók és más fontos információk könnyen ellopásra kerülhetnek, például egy adatlopó eszközzel vagy olvasóval.

Az RFID védelemmel ellátott pénztárcák speciális réteggel vagy fóliával védik a bőröndökben vagy tárcákban tárolt kártyákat az illegális olvasás ellen.
Ennek köszönhetően a pénztárca tulajdonosa biztonságban tudhatja információit, és megakadályozhatja az adathalászokat abban, hogy illegálisan hozzáférjenek azokhoz.

Amennyiben a maximális biztonságot kedveli, akkor Önnek találtuk ki az RFID védelemmel ellátott modelljeinket, így az adatlopás ellen is hatékony védelmet nyújt tárcája.

Garanciát biztosítunk webáruházunkban vásárolt termékeinkre!

Az általunk gyártott pénztárca termékekre 100%-os gyári garanciát biztosítunk, így ha Ön bármilyen problémát fedezne fel rajta, akkor természetesen vállaljuk a termék javítását, illetve cseréjét.

Tekintse meg YouTube csatornánkat is, hiszen számos termék részletes bemutatását tekintheti meg itt. Ezen videók pedig segítségére lehetnek a megfelelő minőségi bőr pénztárca kiválasztásában.

A feliratkozás után, ne feledje a kis harang gombot is megnyomni, hogy mindig értesüljön a legfrissebb videós tartalmakról.