La Scala bőr férfi pénztárca ANG01/A fekete

Cikkszám: ANG01/A-FEKET Kategóriák: ,
Méretek 10 × 8 cm
Típus

Férfi

Szín

Aprópénztartó

1 db

Kártyatartó

9 db

Irattartó

3 db

Díszdoboz

Nincs

Papírpénztartó

2 db

Márka

4. 680 Ft

4. 680 Ft

4. 680 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

La Scala férfi pénztárca

Különleges minőségű férfi bőr pénztárca fekete színben, amely valódi, puha marha nappa bőrből lett elkészítve.

Méretét tekintve kisebb méretű és átkapcsoló fül nélkül gyártott puha bőr férfi pénztárca, így akár farzsebben is hordható.

Könnyen széthajtható modell, praktikus belső elrendezéssel.

A pénztárcánk egyaránt alkalmas a mindennapi használatra, de egyúttal igényes megjelenése és gyártása okán akár üzleti találkozókon is bátran kézbe vehetjük.

Valódi bőr férfi pénztárca:

Ezek a tárcák nemcsak a legszükségesebb dolgok befogadására szolgálnak, hanem a kifinomultság érzetét is keltik, ahol a kivételesen magas szintű kivitelezés és a funkcionális kialakítás együtt jár.

A bőr hosszas gyártási folyamaton megy keresztül, amely minden lépése alatt csak a legkiválóbb minőségű bőröket választjuk ki az Ön pénztárcájának alapanyagát.

Magasan képzett, tapasztalt szakembereink odafigyelnek, hogy a kezeik közül kizárólag elsőrendű pénztárcák kerüljenek a piacra.

A pénztárca további jellemzői:

A pénztárca használata kényelmes, belseje kimondottan funkcionális, ahol rendezetten tárolhatjuk pénzünket, kártyáinkat, iratainkat.

  • Hagyományos, patentos fedelű aprópénztartóval szolgál.
  • Két rekeszes készpénztartót tartalmaz.
  • Oldalra kihajtható irat-, és kártyatartók kerültek elhelyezésre, melyek között fényképes igazolvány tárolására alkalmas, átlátszó fóliás részeket is kialakítottunk.

 

Több színben is rendelhető webáruházunkban.

Rengeteg pénztárca modellről videót is megtekinthet YouTube csatornánkon.

További La Scala márkajelzésű termékeket ITT TALÁL!

Üzletpolitikánk legfontosabb prioritása az elégedett vásárló, ezért rendelkezünk az általunk tervezett és forgalmazott pénztárca modellekből magas készletekkel, hogy a kapott megrendeléseket 24 órán belül ki tudjuk elégíteni.

Jótállás minden termékre!

Az Ön által vásárolt különleges minőségű férfi pénztárca felett 100%-os mértékben mi diszponálunk a tervező asztaltól addig a pillanatig, amíg Ön kézbe veszi a megrendelt árut. Ez a tény teljes mértékben megnyugtathatja Önt, ha bármely probléma felmerülne a megkapott termékkel kapcsolatban.

Tudjuk és fogjuk orvosolni esetleges észrevételét, panaszát soron kívül az Ön legteljesebb megelégedésére a leggyorsabb módon. Visszafizetjük Önnek az áru értékét vagy kicseréljük azt egy hibátlan darabra.

Minőségbiztosításunk egyik legfontosabb eleme az elismert 40 éves szakmai múltunk, presztízsünk amelyet eddig elértünk és a jövőben is szeretnénk fenntartani.