Férfi pénztárca valódi bőrből fekete LA SCALA DCO43

Cikkszám: DCO43-FEKETE Kategóriák: ,
Méretek 12 × 9 cm
Típus

Férfi

Szín

Aprópénztartó

1 db

Kártyatartó

8 db

Irattartó

5 db

Díszdoboz

Nincs

Papírpénztartó

2 db

Márka

5 279 Ft

5 279 Ft

5 279 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Férfi pénztárca a LA SCALA márkacsaládtól

Minőségi valódi bőr felhasználásával készült férfi pénztárca modell, melyet fekete színű kivitelben kínálunk áruházunkban.

Fedelét a LA SCALA márka kiemelkedő logója díszíti. Külsejének két oldalát patentos átkapcsoló nyelvvel tudjuk lezárni.

A fekete színű pénztárca széleit a bőr színével megegyező dísztűzés öleli körbe.

Sokoldalú belső elrendezést biztosító tárca melyben egy helyen van lehetőség tárolni készpénzünk mellett kártyáinkat, iratainkat is egyaránt.

Természetes kikészítésű, minőségi valódi bőr férfi pénztárca:

Pénztárca modelljeink magas kidolgozási minőségben készülnek, ezért alapvető fontosságú volt számunkra, hogy csak a legjobb bőrgyárakkal dolgozzunk együtt.

A bőrgyártás folyamán a legelső és legfontosabb szempont a nyersbőr minőségi átválogatása, amely az elkészült bőrök minőségét már az alapoknál meghatározza.

Nagyon fontos számunkra a környezetbarát technológiák alkalmazása, mely szemlélet az egész gyártási folyamatot végigkíséri.
Az elkészült bőrök az utolsó fázisban még egyszer osztályozásra kerülnek és csak a legkiválóbb, első osztályú minőségű darabokat használjuk fel termékeink, pénztárca modelljeink gyártásához.

A tárca belső elrendezésének leírása:

  • Klasszikus patentos fedelű aprópénztartóval rendelkezik, amely alatt egy irattartó zseb is meghúzódik.
  • Függőleges cipzáras rekeszének mindkét oldala kihasználható, melyben iratokat, féltettebb értékeinket is tárolni tudjuk.
  • Két részre osztott készpénztartóval rendelkezik, így a papírpénzeket akár szortírozva is tárolhatjuk.
  • Baloldalt több kártya-, valamint irattartó rekesz is kialakításra került, ezek egy külön átkapcsolóval zárhatóak. Ugyanitt két átlátszó fóliás rész is megtalálható, ahol fényképes igazolványokat tárolhatunk.

Gyári garancia valódi bőr pénztárca modelljeinkre:

Az általunk forgalmazott pénztárca modellek és egyéb bőrdíszműves termékek tervezését, kivitelezését vállalkozásunk végzi, koordinálja.
Számunkra ezért nagyon fontos a vásárlói elégedettség, a termékek minősége és az értékesítési szolgáltatás minőségi színvonala egyaránt.

Mivel a teljes folyamatot vállalkozásunk végzi, ezért vevőink számára megnyugtató lehet, hogy olyan terméket kap kézhez, amelynek gyártását a tervezéstől az értékesítés befejeztéig a webáruház üzemeltetője végzi.

Ha további információkat szeretne rendelés előtt, akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani YouTube csatornánkat, ahol részletesen bemutatjuk számos termékünket.

A termékcsalád további tárcáiért kattintson IDE.