Bőr pénztárca traktor mintával RFID védelemmel barna TRAK08/T

Cikkszám: TRAK08/T-BARN Kategória:
Méretek 12,3 × 9,3 cm
Típus

Férfi

Szín

Aprópénztartó

1 db

Kártyatartó

6 db

Irattartó

3 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

3 db

Márka

7 870 Ft

7 870 Ft

7 870 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

RFID védelemmel ellátott bőr pénztárca traktor mintázattal

Minőségi, valódi bőrből készült bőr pénztárca, amelynek barna színű mintás fedelén aprólékosan kidolgozott traktor képe látható.

RFID blokkolóval ellátott modell, mely óvja kártyáink adatainak biztonságát. A pénztárca külsejét átkapcsoló pánttal tudjuk lezárni.

Természetes kikészítésű, valódi bőr:

A bőr pénztárca modelljeink magas kidolgozási minőségben készülnek, ezért alapvető fontosságú volt számunkra, hogy csak a legjobb bőrgyárakkal dolgozzunk együtt.

A bőrgyártás folyamán a legelső és legfontosabb szempont a nyersbőr minőségi átválogatása, amely az elkészült bőrök minőségét már az alapoknál meghatározza.

Ezek a bőrgyárak a legutolsó magas színvonalú bőrgyártási technológiát alkalmazzák a legkorszerűbb gépek és műszaki megoldások felhasználásával.
Nagyon fontos számunkra, hogy a bőrgyárban dolgozó technológusok magasan képzett, elhivatott emberek, akik a sok évtizedes, kifejlesztett bőrgyártási receptúrákat a legmagasabb színvonalon tudják alkalmazni.

Nagyon fontos számunkra a környezetbarát technológiák alkalmazása, mely szemlélet az egész gyártási folyamatot végigkíséri.
Az elkészült bőrök az utolsó fázisban még egyszer osztályozásra kerülnek és csak a legkiválóbb, első osztályú minőségű darabokat használjuk fel termékeink, pénztárca modelleink gyártásához.

A pénztárca belső elrendezéséről:

  • Jobb oldalon kapott helyet a klasszikus kialakítású, patentos fedelű fémpénztartó zseb.
  • Két részre osztott papírpénztartóval szolgál.
  • Pénztárcánk bal oldalán lapozható, külön átkapcsolóval rögzíthető kártya-, és irattartó rekeszek sokasága tárul elénk.
  • Középen található a mindkét oldalon kihasználható cipzáras zseb, ahol a nagyobb biztonságot igénylő értékeinknek is tárolhatjuk.

A minőségi pénztárca bőrének barna valódi színárnyalata a fényképhez képest világosabb vagy sötétebb színű is lehet a bőr jellege miatt.

Termékünket saját tervezésű, GreenDeed felirattal ellátott díszdobozba csomagoltuk.

RFID (Radio Frequency IDentification):

automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt rádió-frekvenciás technológia, amelyet a Pay Pass technológiájú bankkártyáknál, beléptető kártyáknál és személyazonosító igazolványoknál használnak.

RFID pénztárcáink különlegessége, hogy adatblokkoló fólia kerül beépítésre a pénztárca külső fedelébe, így kiküszöbölve az adatlopás lehetőségét és tökéletesen biztonságossá téve a pénztárca használatát.

Ez egy újdonságnak számító technológia, amely segítségével többé nem kell attól tartania, hogy a zsebében tartott pénztárca túl közel kerül egy leolvasó készülékhez és veszélybe kerülnek az adatai.

További traktor mintás bőr pénztárca modellekért kattintson IDE

Rengeteg pénztárca modellről videót is megtekinthet YouTube csatornánkon.