Bőr pénztárca díszdobozban fekete-barna Giultieri GCS6002L/T

Cikkszám: GCS6002LT-F/BA Kategóriák: ,
Méretek 12 × 9,7 cm
Típus

Férfi

Szín

Aprópénztartó

1 db

Kártyatartó

9 db

Irattartó

5 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

2 db

Márka

9. 870 Ft

9. 870 Ft

9. 870 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Bőr pénztárca férfiaknak a Giultieri kollekciójából, díszdobozban

Valódi bőr pénztárca az elegáns stílust kedvelő férfi vásárlóink igényeire szabva, minőségi Giutlieri márkás, stílusos díszdobozban.

Kellemesen fényes felülettel rendelkezik, melyen egy stílusos bőrbetét látható, rajta a Giultieri felirattal.

A biztonságos a pénztárca fedelén látható külső átkapcsoló pánt növeli, garantálva hogy a tárca belsejéből semmi ne szóródhasson ki.

Stílus és minőség tökéletes kombinációja:

Valódi bőr pénztárca termékeink megalkotásánál elsődleges szempont a kiváló minőség valamint az igazán elegáns és stílusos dizájn megalkotása.

A minőségről a válogatott valódi bőr alapanyag, a gondos és hozzáértő gyártás illetve nem utolsó sorban a szigorú minőség ellenőrzési előírások gondoskodnak.
Az általunk gyártott pénztárcák hosszú távra jelentenek megoldást mindazoknak akik egy stílusos és biztonságos módon szeretnék tárolni értékeiket.

Számunkra ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont, melyet elsősorban a kivételes, magas minőséggel tudunk biztosítani.

Praktikus kialakítású férfi pénztárca, mely biztonságos és elegáns eszköz.

  • Bal oldalát a kártyák, igazolványok és iratok tárolására alakítottuk ki, több ablakos kialakítású rekesszel. A libegőket egy patentos átkapcsolóval tudjuk rögzíteni.
  • Jobb oldalon aprópénztartó és alatta egy irattartó is található.
  • Közepéről egy rejtett zseb érhető el melyet cipzárral tudunk zárni.
  • A pénztárcát szétnyitva felülről férünk hozzá a tágas papírpénztartóhoz, melyben a kisebb-nagyobb címleteket szortírozva is tárolhatjuk

Nagyon szép és elegáns férfi pénztárca, mely kiváló minőségben egy hozzá illő Giultieri feliratos díszdobozban kerül forgalomba.

Lepje meg szeretteit egy stílusos pénztárcával!

Egy pénztárca mindig hasznos ajándék, főleg amennyiben valódi bőr terméket választ, kínálatunkban pedig kizárólag ilyen modelleket talál.

Megkönnyíti az ajándékozást is, hiszen eleve egy kellemes külsővel rendelkező, minőségi díszdobozban kerül kiküldésre megrendelőjéhez.

Gyári garancia:

Az általunk forgalmazott minőségi bőr pénztárca modellek és egyéb bőrdíszműves termékek tervezését, kivitelezését vállalkozásunk végzi, koordinálja.
Számunkra ezért nagyon fontos a vásárlói elégedettség, a termékek minősége és az értékesítési szolgáltatás minőségi színvonala egyaránt.

Mivel a teljes folyamatot vállalkozásunk végzi, ezért vevőink számára megnyugtató lehet, hogy olyan terméket kap kézhez, amelynek gyártását a tervezéstől az értékesítés befejeztéig a webáruház üzemeltetője végzi.

A termékcsalád további elegáns pénztárca modelljeiért kattintson IDE

Ha érdeklődik további termékeink iránt is, akkor mindenképpen ajánljuk YouTube csatornánkat, számos informatív videóval igyekszünk szemléltetni az egyes modellek funkcióit, kialakítását.