Bőr kártyatartó díszdobozban fekete-szürke Giultieri GCS2038

Cikkszám: GCS2038-F/SZ Kategóriák: ,
Méretek 10,5 × 8 cm
Típus

Férfi

Szín

Kártyatartó

24 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

2 db

Márka

4 980 Ft

4 980 Ft

4 980 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Minőségi bőr kártyatartó elegáns dizájnnal a Giultieri kínálatából!

Giultieri márkacsaládunk praktikus valódi bőr terméke ez az elegáns dizájnnal rendelkező, minőségi kártyatartó modell, díszdobozos kivitelben.

Kettő az egyben termékünk ez a praktikus kártyatartó, hiszen kártyatartó funkciója mellett papírpénz tárolására is tökéletes.

Kívül átkapcsoló pántos zárást tesz lehetővé, mellyel garantálja értékeink biztonságát.

Ideális választás mindazok számára, akik nem szeretnek pénztárcát hordani, kártyáikra és némi készpénzre azonban szükségük van.
Azonban akkor is remek választás, amikor a pénztárca már nem elég és kártyáink számára szeretnénk egy több hellyel bővelkedő elegáns eszközt.

A pénztárcacsalád stílusban hozzáillő pénztárca modellje mindenképp kiváló választás lehet a kártyatartó mellé, melyek így dizájnban is passzolnak majd.

Ajándékként is nagyszerű lehetőség, hiszen minden Giultieri GCS modellünk így a kártyatartó és a különböző kialakítású tárcák is díszdobozos kivitelben érkeznek megrendelőjükhöz.

A kártyatartó praktikus eszköze lehet, hiszen az alábbi lehetőségeket kínálja:

  • Álló kivitelű külső átkapcsolós kártyatartó, mely biztonságos használatot garantál.
  • Belül kivehető, átlátszó fóliás kártyatartó albumot találunk.
  • Belülről a fedélrészben kialakított fix kártyatartó rekeszek is találhatók.
  • A pénztárcákhoz hasonlóan egy nagyobb rekeszben tárolhatjuk papírpénzünket, melyhez a kártyatartó nyitott állapotában férhetünk hozzá.
  • Ez a bankjegytároló rész kétfelé osztva alkalmas a bankjegyek és iratok külön tárolására is.
  • Kívül elegáns, fényes felülettel rendelkezik, melyen egy díszítő bőrbetét található, rajta a Giultieri felirattal.

Ajándékozzon Ön is valódi bőr terméket szeretteinek pénztárca vagy kártyatartó formájában.

Webáruházunk kínálatában csakis valódi bőr alapanyagból gyártott termékeket talál, melyek jóval tartósabbak és sokkal tovább megtartják eredeti állapotukat, mint egy műbőr termék.

Az alapanyagnak választott bőrök minden esetben szigorú ellenőrzési folyamatok során kerülnek végül kiszabásra és felhasználásra az egyes modellekhez.
Szakembereink rendelkeznek a megfelelő tudással és tapasztalattal, melynek köszönhetően rendkívül kis hibaszázalékkal készülnek ezek a minőségi termékek.

Amennyiben vásárlóink mégis hibát találnának, nem kell aggódniuk, hiszen rendkívül gyorsan és költségmentesen garantáljuk azok javítását vagy esetleges cseréjét.

Jelen kártyatartó modellünk díszdobozos kivitelben kapható, csakúgy mint a modellcsalád összes tagja.
A díszdobozok szintén általunk tervezett termékek, így minden esetben az adott márkához és az adott modellhez alakítjuk azokat. Ezáltal igazán egyedi és minőségi terméket tudunk kínálni vásárlóink számára.

Garanciát biztosítunk:

Az általunk forgalmazott pénztárca modellek és egyéb bőrdíszműves termékek tervezését, kivitelezését vállalkozásunk végzi, koordinálja.
Számunkra ezért nagyon fontos a vásárlói elégedettség, a termékek minősége és az értékesítési szolgáltatás minőségi színvonala egyaránt.

Mivel a teljes folyamatot vállalkozásunk végzi, ezért vevőink számára megnyugtató lehet, hogy olyan terméket kap kézhez, amelynek gyártását a tervezéstől az értékesítés befejeztéig a webáruház üzemeltetője végzi.

A márkacsalád további pénztárcáiért kattintson IDE.

Lényegre törő, rövid bemutató videókat talál minőségi bőr pénztárca termékeinkről YouTube csatornánkon, ahova folyamatosan töltjük fel a legújabb modelleket bemutató videókat.