Mind a(z) 22 találat megjelenítve

Márka

Akciós

Díszdoboz

Papírpénztartó

Színválasztó

  • 2
  • 20

Minőségi pénztárca amelyre igazán büszkék vagyunk

Hiszen a szívünkhöz közel álló lovas motívummal díszítettük barna színben, vintage stílusban, minőségi természetes bőr felhasználásával gyártott férfi pénztárca modelljeinket.

Az egyik magyar szólás szerint: „lovas nemzet a magyar”.

A magyar nép több, mint ezelőtt a keleti sztyepéken az állattartásból élő egyik nomád nemzet volt.

Életükben meghatározó szerepet töltött be a ló. Elsősorban nem élelmiszerforrásként tekintettek rá, bár a kancatejet, illetve annak erjesztett formáját, és húsát is fogyasztották.

Lóháton ülve nagy távolságokat tettek meg és a lovak nagy szerepet játszottak a fegyveres harcban is.


Minőségi lovas motívummal ellátott férfi bőr pénztárca, történelmi múlttal!

A honfoglalást követően a magyarok lovas harcmodora, és a magyar íj használata rettegett és kiismerhetetlen volt a megtámadott, földművelésből élő szelídebb nyugati nemzetek számára. A magyarok abban az időben kisebb termetű, de nagyon kitartó lovakat használtak.

Az utóbbi évszázadokban méltán híres volt a magyar könnyűlovasság, a huszárság. Az európai huszárság kialakításában, kialakulásában nem elhanyagolható szerepet játszott a 15. században ez a Magyarországon kialakult könnyűlovassági fegyvernem.

Többféle részletgazdag motívummal gyártjuk vintage stílusú férfi bőr pénztárca modelljeinket.

A lovas pénztárca kategóriában három fajta lovas grafikával megnyomott pénztárcacsaládot hoztunk létre:

  1. Legelőször megterveztük az „ugró ló” grafikával díszített igazi bőr pénztárcánkat. Ezzel a grafikai benyomattal négy fajta átkapcsoló nélküli modellt és négy fajta külső átkapcsoló pánttal rendelkező modellt kezdtünk el gyártani.

  2. Egy későbbi alkalommal a „futó ló” grafikával díszített pénztárcánkat terveztük meg. Ezzel a futó ló grafikai benyomattal négy fajta külső átkapcsoló pánt nélküli és három fajta külső átkapcsoló pánttal rendelkező pénztárca modellt kezdtünk el gyártani.

  3. Legutoljára egy nagyon szép, nemes lófej grafikája készült el. Ezzel a grafikai benyomattal négy fajta külső átkapcsoló pánttal rendelkező modellt kezdtünk el gyártani, valamint egy modellt külső átkapcsoló nélkül ezzel a grafikai benyomattal.

Ezeket a barna színű férfi bőr pénztárca modelleket a GreenDeed márkához készült kiváló minőségű természetes marha bőrből gyártottuk le. A pénztárcák fedelét sárgásbarna színű, a szokásosnál valamivel vastagabb bőrvarró cérnával tűztük körbe. Ez a felületi díszítő varrás ezeknek az egyedi, rusztikus, vintage bőrből készült férfi bőr pénztárcáknak az egyik különleges jellemzője.

Ezeket az igényes, prémium kategóriájú egyedi, igazi bőr férfi pénztárcákat díszdobozba csomagolva a GreenDeed márkánál használatos – csak ehhez a márkához tervezett - csomagoló anyag felhasználásával árusítjuk.

22