Nicole croco bőr női pénztárca piros C60001-014

Cikkszám: C60001-014-PI Kategóriák: ,
Méretek 15 × 9 cm
Típus

Női

Szín

Aprópénztartó

Van

Kártyatartó

4 db

Irattartó

3 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

4 db

Márka

12. 979 Ft

12. 979 Ft

12. 979 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Nicole croco bőr női pénztárca piros színben

NICOLE márkájú fényes lakkozott női bőr pénztárca, prémium kivitelben piros színben gyártott termékünk, a hozzá tartozó minőségi díszdobozban.

Felületén váltakozó méretezéssel jelenik meg a divatos kroko minta mélyvörös színben, valamint a fém NICOLE logó.

A minőségi pénztárca kialakítása:

  • Keretes aprópénztartóval rendelkezik,
  • valamint négy darab papírpénztartóval,
  • egyik cipzárral zárható a nagyobb biztonság érdekében.
  • Belül kártya és irattartó rekeszekkel.
  • A pénztárca patenttal zárható.

Amint látható, igen kompakt okosan kivitelezett megoldásokat tartogat belsejében ez a kívül igazán elegáns női pénztárca termékünk.
Ezáltal egy rendkívül hasznos eszközként használhatja, ráadásul igazán biztonságosan is, köszönhetően kialakításának valamint a minőségi gyártásnak.

Folyamatos termékellenőrzéssel biztosítjuk vásárlóink elégedettségét:

A gyártás során, többszörösen ellenőrizzük a modelleket és kiszűrjük a legapróbb hibákat is. Ez az ellenőrzési folyamat egészen a termékek kiküldéséig tart.
Amennyiben Ön kézhezvétel után mégis felfedezne akár csak a legapróbb rendellenességet is, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot hogy panaszát a lehető leggyorsabban orvosolni tudjuk.

NICOLE márkájú díszdobozba csomagolva szállítjuk fényes, prémium minőségű női bőr pénztárca termékünket!

Így még inkább elmondható erről a termékünkről, hogy rendkívül exkluzív, különleges hatást kelt, mikor kézbe veheti.

A díszdoboz nem csak ajándékozáskor biztosít kellemes megjelenést, de magát a terméket is óvja a mérsékelt külső behatásoktól.

Hölgy ismerőseinek, szeretteinek rendkívül jó választás lehet és garantált örömet okozhat egy dekoratív minőségi női bőr pénztárca megvásárlásával.
Még az sem baj ha nem az első, hiszen a különböző szín választási lehetőségeknek köszönhetően, különböző ruházathoz más-más kiegészítőként hordható egy-egy pénztárca.
Jelen esetben ez a piros női pénztárca is rendkívül szép és divatos kiegészítő lehet, akár a mindennapok során, akár egy különlegesebb alkalomkor is.

Esetlegesen felmerülő kérdése esetén, szeretnénk figyelmébe ajánlani webáruházunk ide vonatkozó oldalát, ahol a legfontosabb kérdésekre kaphat választ.
Amennyiben ezen kívül szeretne segítséget kérni, akkor örömmel fogadjuk megkeresését és természetesen igyekszünk a probléma lehető leggyorsabb elhárításában.

Ha érdeklődik további termékeink iránt is, akkor mindenképpen ajánljuk YouTube csatornánkat, számos informatív videóval igyekszünk szemléltetni az egyes modellek funkcióit, kialakítását.