La Scala valódi bőr női pénztárca ADN109 piros

Cikkszám: ADN109-PIROS Kategóriák: ,
Méretek 17 × 10 cm
Típus

Női

Szín

Aprópénztartó

1 db

Kártyatartó

9 db

Irattartó

5 db

Díszdoboz

Nincs

Papírpénztartó

2 db

Márka

7. 979 Ft

7. 979 Ft

7. 979 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Valódi bőrből készített női pénztárca

LA SCALA védjegyű, valódi nappa bőr felhasználásával gyártott, nagy méretű, minőségi női bőr pénztárca piros színben gyártva.

Szélein mutatós, a bőr színével harmonizáló dupla soros dísztűzés fut végig.

Fedelén a márka logójával. A modell külsejének hátoldalán egy jól hasznosítható cipzárral záródó rekesz is megtalálható.

A nagy méretű női pénztárca belsejének elrendezése:

  • Fedelének belső részén kártya és irattartó helyeket alakítottunk ki, melyek között egy átlátszó rész is megtalálható, ami alkalmas fényképes igazolvány vagy fénykép tárolására is.
  • Dupla rekeszes papírpénztartóval rendelkezik, melyekben számos bankjegy is kényelmesen elfér, tágas kivitelének köszönhetően.
  • Fémpénztartója cipzárral záródik.
  • A modell elejében és hátoldalában is egy-egy nyitott nagyobb zseb is kialakításra került iratok részére.

A piros színű női pénztárca fedele kiváló minőségű nagyobb méretű patenttal lett ellátva, hogy biztonságosan és nagyon sokáig vigyázza értékeinket.

Válassza minőségi, valódi bőr pénztárca termékeinket, válassza a legjobb minőséget!

Számunkra ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont, melyet elsősorban a kivételes, magas minőséggel tudunk biztosítani.
A termékek kiváló minőségén túlmutató, ügyfél központú hozzáállásunk pedig garancia vásárlóink számára, hogy minden megrendelés kiemelt figyelmet kap,
valamint minden vásárlónk számára segítséget nyújtunk, akár a vásárlás során, akár később ha a termékkel kapcsolatban adódna problémája.

Hölgyek körében igen népszerű termék, ajándéknak is kitűnő ötlet.

Egy különleges alkalomra igazán szép ajándék egy ennyire egyedi pénztárca, amely exklúzív megjelenésével érezteti szerettünk számára hogy mennyire különleges számunkra.
Kimagasló minősége miatt garantálhatjuk, hogy évekig egy kedves értékálló darab lesz ez a valódi bőr pénztárca modell.

Esetlegesen felmerülő kérdése esetén, szeretnénk figyelmébe ajánlani webáruházunk ide vonatkozó oldalát, ahol a legfontosabb kérdésekre kaphat választ.
Amennyiben ezen kívül szeretne segítséget kérni, akkor örömmel fogadjuk megkeresését és természetesen igyekszünk a probléma lehető leggyorsabb elhárításában.

A YouTube csatornánkra kattintva számos érdekes videót találhat termékeinkről, melyek segítségével igyekszünk szemléltetni azok használatát, külső és belső kialakítását.
Amennyiben a jövőben is szeretne másik pénztárca modellt vásárolni tőlünk, akkor érdemes lehet a kis harang ikonra kattintani, hogy a legújabb videókról értesítést is kapjon.