Bőr pénztárca horgászoknak ponty mintával RFID TPO1021

Cikkszám: TPO1021-BARNA Kategória:
Méretek 12 × 9 cm
Típus

Férfi

Szín

Aprópénztartó

Van

Kártyatartó

9 db

Irattartó

5 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

2 db

Márka

7 870 Ft

7 870 Ft

7 870 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Horgász bőr pénztárca élethű ponty mintával és RFID védelemmel

Minőségi márkacsaládunk a GreenDeed legújabb horgász bőr pénztárca modellje férfi fazonban, barna színű valódi marha bőrből készítve, RFID védelemmel.

A pénztárca fedelét a dísztűzés mellett, egy igazán precízen kialakított, valósághű megjelenéssel bíró ponty grafikája díszíti.

Kényelmes kialakítású férfi pénztárca modell, mely extra védelemmel is rendelkezik a beépített RFID védőfólia formájában.

Természetes kikészítésű, natúr hatású valódi bőr alapanyagból készült:

A bőr pénztárca modelljeink magas kidolgozási minőségben készülnek, ezért alapvető fontosságú volt számunkra, hogy csak a legjobb bőrgyárakkal dolgozzunk együtt.

A bőrgyártás folyamán a legelső és legfontosabb szempont a nyersbőr minőségi átválogatása, amely az elkészült bőrök minőségét már az alapoknál meghatározza.

Ezek a bőrgyárak a legutolsó magas színvonalú bőrgyártási technológiát alkalmazzák a legkorszerűbb gépek és műszaki megoldások felhasználásával.
Nagyon fontos számunkra, hogy a bőrgyárban dolgozó technológusok magasan képzett, elhivatott emberek, akik a sok évtizedes, kifejlesztett bőrgyártási receptúrákat a legmagasabb színvonalon tudják alkalmazni.

Nagyon fontos számunkra a környezetbarát technológiák alkalmazása, mely szemlélet az egész gyártási folyamatot végigkíséri.
Az elkészült bőrök az utolsó fázisban még egyszer osztályozásra kerülnek és csak a legkiválóbb, első osztályú minőségű darabokat használjuk fel termékeink, pénztárca modelleink gyártásához.

Ezen termékünk az alábbi lehetőségeket kínálja:

  • Kártyatartó és igazolványtartó rész, mely lapozható formátumú, illetve patenttal is rögzíthető.
  • Aprópénztartóval is rendelkező modell.
  • Hátuljában kerültek kialakításra a papírpénztartó rekeszek.
  • A pénztárca közepében egy minőségi cipzáras rész került kialakításra a fontosabb iratok számára.
  • Az aprópénztartó alatt szintén található egy “rejtett” irattartó rekesz.

A minőségi pénztárca bőrének barna színárnyalata a fényképhez képest világosabb vagy sötétebb színű is lehet a bőr jellege miatt.

Horgász ismerőseink számára igazán szép ajándék!

Egyedi grafikával készített, GREEN DEED feliratú, igényes díszdobozba csomagoljuk ezt a pénztárcát.

Hazánk talán legkedveltebb halfaja a ponty, melynek látványa minden horgász számára örömet okoz, akár horogra akadva, akár a pénztárca fedelén pillantja is meg.
Ezért hát minden bizonnyal remek ajándék is válhat belőle horgász ismerőseink részére.

RFID (Radio Frequency IDentification):

automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt rádió-frekvenciás technológia, amelyet a Pay Pass technológiájú bankkártyáknál, beléptető kártyáknál és személyazonosító igazolványoknál használnak.

RFID pénztárcáink különlegessége, hogy adatblokkoló fólia kerül beépítésre a pénztárca külső fedelébe, így kiküszöbölve az adatlopás lehetőségét és tökéletesen biztonságossá téve a pénztárca használatát.

Ez egy újdonságnak számító technológia, amely segítségével többé nem kell attól tartania, hogy a zsebében tartott pénztárca túl közel kerül egy leolvasó készülékhez és veszélybe kerülnek az adatai.

További horgász típusú valódi bőr férfi pénztárca modellekért kattintson IDE

Lényegre törő, rövid bemutató videókat talál minőségi bőr pénztárca termékeinkről YouTube csatornánkon, ahova folyamatosan töltjük fel a legújabb modelleket bemutató videókat.