Bőr kártyatartó díszdobozban fekete Corvo Bianco Luxury COR2038/T

Cikkszám: COR2038/T-FEK Kategóriák: ,
Méretek 11 × 8 cm
Típus

Férfi

Szín

Kártyatartó

17 db

Díszdoboz

Van

Papírpénztartó

1 db

Márka

4 481 Ft

4 481 Ft

4 481 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Elfogyott

Szállítás és kézbesítés

Webáruházunk a GLS futárszolgálattal szállítja a termékeket.

Szállítási díjak

CsomagPont-ra 1390 Ft
Házhoz szállíáts 1590 Ft
20.000 Ft érték felett a szállítás ingyenes

Díszdobozos bőr kártyatartó a Corvo Bianco márkacsaládtól

Méretéhez képest igazán sokoldalú, fekete színű, minőségi bőr kártyatartó modell, amely elegáns stílusú díszdobozos kiadásban kapható.

Igazán praktikus, hogy hátsó falában egy papírpénztartó is található.

Álló kialakítású, külső átkapcsolós kártyatartó modell.

Azok számára terveztük, akik többnyire kártyát használnak fizetéskor és esetleg abból is többfélével, emellett pedig még számos egyéb típusú kártyát is használnak.
Nagyon fontos további tulajdonsága ezen modellünknek, hogy papírpénz is tárolható benne, melyre egy nyitott állapotában elérhető tágas rekesz szolgál.

Ezáltal akár egy igazán kis méretű pénztárcaként is funkcionálhat, mely főleg azok számára ideális, akik kevesebb készpénzt használnak és inkább kártyás fizetést preferálnak.

A kártyatartó az alábbi kialakítással rendelkezik:

  • Álló kivitelben gyártott kártyatartó modell, melyet patenttal tudunk összezárni.
  • Belseje egy kártyatartó rekeszekkel bővelkedő, minőségi fóliás albumot tartalmaz.
  • Ebben az esetben a fedelei alatt fixen kialakított kártyatartókat is használhatjuk.
  • Kinyitva, felülről a modell teljes szélességében kihasználható papírpénz-vagy irattartó rekesz található.
  • Corvo Bianco Luxury felirat olvasható a kártyatartó fekete színű, puha tapintású bőr fedelén.

Valódi bőr termékeinkre büszkék vagyunk!

Nálunk csakis a legjobb, válogatott bőrökből készített bőrdíszműves modellek közül válogathat. Kínálatunkban megtalálhatók a klasszikus daraboktól kezdve az egyedi, divatos modellek is.
Minden termékünkre igaz pedig, hogy a lehető legjobb minőségben gyártjuk őket, több évtizedes szakmai tapasztalattal felvértezve.

Nagyon fontos számunkra a környezetbarát technológiák alkalmazása, mely szemlélet az egész gyártási folyamatot végigkíséri.
Az elkészült bőrök az utolsó fázisban még egyszer osztályozásra kerülnek és csak a legkiválóbb, első osztályú minőségű darabokat használjuk fel termékeink, pénztárca modelleink gyártásához.

Amennyiben olyan terméket keres melyet nem kell pár hónap után cserélni, még intenzívebb használat után sem, akkor válassza Ön is minőségi bőr pénztárca, irattartó, kártyatartó vagy éppen kulcstartó termékeinket.

Ajándékként is lenyűgöző!

Hiszen egy igazán elegáns fekete színű díszdobozba csomagolva szállítjuk ezt a bőr kártyatartó modellt, mellyel nagy örömet szerezhet.

Gyári garancia:

Az általunk forgalmazott pénztárca modellek és egyéb bőrdíszműves termékek tervezését, kivitelezését vállalkozásunk végzi, koordinálja.
Számunkra ezért nagyon fontos a vásárlói elégedettség, a termékek minősége és az értékesítési szolgáltatás minőségi színvonala egyaránt.

Mivel a teljes folyamatot vállalkozásunk végzi, ezért vevőink számára megnyugtató lehet, hogy olyan terméket kap kézhez, amelynek gyártását a tervezéstől az értékesítés befejeztéig a webáruház üzemeltetője végzi.

A termékcsalád további pénztárcáiért kattintson IDE

További hasznos információkat talál YouTube csatornánkon, ahol még jobban tudjuk szemléltetni, hogy mennyire sokoldalú eszközök a nálunk kapható márkás bőr pénztárca modellek.